Cine este, de fapt, Calina Dumitrescu de la Bravo, ai Stil. Mama ei celebră i-a făcut rost de ”biletul de intrare” la Kanal D

Publicat: 04 Feb. 2020, 10:00 Vedete
Cine este, de fapt, Calina Dumitrescu de la Bravo, ai Stil. Mama ei celebră i-a făcut rost de ”biletul de intrare” la Kanal D

Calina Dumitrescu este una dintre cele nouă concurente din actualul sezon al emisiunii Bravo, ai Stil, de la Kanal D. A șasea ediție a celui mai îndrăgit show dedicat modei a început pe 22 ianuarie 2020 și îi va avea ca jurați pe Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu. Actualul sezon a venit și cu o noutate: concurentele fac parte din rândul persoanelor cunoscute de public. Cea mai tânără fată este Calina Dumitrescu, care are doar 20 de ani și este influencer.

Calina Dumitrescu este nepoata lui Petre Roman

Calina Dumitrescu este fata creatoarei de modă Catinca Roman și implicit nepoata fostului prim-ministru al României, Petre Roman. Catinca Roman nu a fost căsătorită niciodată, iar tatăl Calinei este dansatorul Petre Dumitrescu. Cei doi s-au despărțit însă în urmă cu aproape 20 de ani. Catinca Roman și-a crescut singură fata, iar aceasta se pare că îi calcă pe urme în ceea ce privește pasiunea pentru modă. Astfel se explică faptul că tânăra Calina a acceptat provocarea venită din partea emisiunii Bravo, ai Stil!

”Sunt un spirit liber, o nonconformistă, un suflet de artist. O femeie în devenire, care își caută cea mai bună versiune a ei și care muncește cu ea pentru a reuși acest lucru. Sunt o luptătoare, deși emoțiile mă copleșesc uneori. Asta nu mă împiedică să renasc de fiecare dată precum o pasăre Phoenix, din propria cenușă”, a declarat Calina Dumitrescu, înainte de startul noului sezon Bravo, ai Stil! Celebrities.

Calina îi calcă pe urme mamei sale

Calina s-a transformat rapid într-o tânără femeie extrem de frumoasă, care știe să-și pună în valoare atuurile fizice. Mama sa o susține necondiționat în carieră și este fanul ei numărul 1 în cursa pentru câștigarea emisiunii de la Kanal D. Catinca Roman este extrem de mândră de parcursul Calinei și postează mereu pe rețelele de socializare mesaje de susținere pentru aceasta.

calina dumitrescu
Catinca Roman este mândră de fata sa

Andreea Tonciu, Bianca Rus, Raluca Tănase, Maria Ilioiu, Deea Codrea, Gina Chirilă, Theo Rose și Bianca Giurcanu sunt celelalte concurente ale emsiunii Bravo, ai Stil! Celebrities. Spre deosebire de celelalte sezoane, când concurentele erau persoane total necunoscute publicului, de data aceasta, o dată cu apariția unor vedete, și nivelul vestimentar a devenit unul mai ridicat, spre deliciul juraților, dar și al publicului. Andreea Tonciu a oferit deja prima lovitură de imagine: a dansat pe ritmuri arăbești îmbrăcată într-o rochie care a costat nu mai puțin de 6.000 de euro.

 

Publicat: 04 Feb. 2020, 10:00 Vedete
Pe aceeași temă