Cine au fost iubiții Corinei Chiriac. ”O singură dată mi s-a întâmplat. Devii tembel!”

Publicat: 19 May. 2020, 10:10 Vedete
Cine au fost iubiții Corinei Chiriac. ”O singură dată mi s-a întâmplat. Devii tembel!”

Corina Chiriac se poate mândri cu o carieră impresionantă, pentru care a renunțat în mare parte la viața personală. Totuși, au existat câteva mari iubiri în viața artistei. Corina Chiriac a fost căsătorită o singură dată în viață. Anul acesta, îndrăgita artistă va împlini vârsta de 70 de ani.

La ce vârstă s-a îndrăgostit prima dată Corina Chiriac

Corina Chiriac a devenit cunoscută publicului din România în anii 70, când aceasta avea puțin peste 20 de ani. Vocea sa i-a impresionat pe toți marii artiști și compozitori ai momentului și astfel în 1971 a ajuns să reprezinte România la celebrul festival internațional ”Cerbul de Aur”, unde s-a clasat pe locul 3 și a obținut trofeul ”Cerbul de bronz”.

Cariera Corinei Chiriac a fost una impresionantă, aceasta participând la diverse festivaluri de peste hotare. Șlagărele ei au devenit extrem de cunoscute, iar artista a avut o ascensiune fulminantă. În același timp, a terminat și studiile de la IATC, clasa de actori ”Constantin Moruzan”. Primul rol principal l-a obținut în 1972, în filmul ”Aventuri la Marea Neagră”, în care l-a avut partener pe Florin PIersic.

Cariera i-a ocupat însă aproape tot timpul, iar acest lucru i-a afectat viața personală. Corina Chiriac a dezvăluit că s-a îndrăgostit pentru prima dată cu adevărat la 26 de ani. ”În seara aia mi-am dat seama, aveam nod în stomac, mă fâstâceam, eu care sunt vorbăreaţă. E tâmpită chestia asta, nu aş vrea să mi se mai întâmple. Să mă ierte spectatorii, devii tembel. Pot să dau în scris că nu-mi mai trebuie îndrăgosteală. Într-o viaţă întreagă o singură dată mi s-a întâmplat”, dezvăluia artista cu câțiva ani în urmă.

Karel Gott, marea iubire a Corinei Chiriac

Corina Chiriac a fost admirată nu numai pentru talentul artistic, dar și pentru frumusețea orbitoare, cu care a reușit să cucerească publicul. În anii 70, artista era una dintre cele mai atrăgătoatre femei din România. A avut o relație cu Ovidiu Lipan Țăndărică, însă cei doi și-au ținut ascunsă iubirea. Totuși, prima mare iubire a Corinei Chiriac a fost un cântăreț ceh. Pe vremea în care artista era în mare vogă în România, Karel Gott era extrem de apreciat în toată lumea. În țara sa natală, Cehia, acesta era denumit ”Vocea de aur din Praga”.

Aceștia s-au cunoscut în Cehoslovacia, în timpul unui festival muzical. Karel Gott era cu 10 ani mai în vârstă decât Corina Chiriac, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe cei doi artiști să aibă o relație de câțiva ani. Și-au trăit povestea de iubire mai mult de la distanță, iar întâlnirile dintre ei aveau loc atunci când Corina Chiriac mergea peste hotare, pentru a reprezenta România în cadrul festivalurilor de muzică.

Relația lor s-a terminat însă brusc în 1983, atunci când artistei i-a fost luat pașaportul și nu a mai putut părăsi țara. Dezamăgirea a fost extrem de mare, iar Corina Chiriac avea să recunoască și peste zeci de ani că marea sa iubire a fost artistul ceh. Solista și-a refăcut viața destul de greu după despărțirea de Karel Gott.

A fost căsătorită o singură dată, cu Virgil Anastasiu, pe care l-a cunoscut într-un restaurant românesc din Statele Unite ale Americii. Omul de afaceri fugise din țară în 1986 și se stabilise peste ocean. Cei doi și-au unit destinele în 1993, dar după doar 4 ani au decis să divorțeze.

De atunci, Corina Chiriac s-a dedicat în totalitate carierei și a lăsat viața personală pe planul secund. De altfel, artista a și recunoscut că marea sa dezamăgire este aceea că nu a devenit mamă. ”Nu am părinți, nu mai am soț, nu am copii, nu am nepoți, nu am câine. Am numai meseria mea. Sunt un om care a ales să nu aibă o familie, ca să nu fiu nevoită să am constrângeri și astfel să-mi rănesc familia, să o părăsesc plecând în turnee sau călătorii. Nu am vrut să dezamăgesc oameni, chiar dacă la rândul meu am fost și rănită. Dar cariera nu m-a dezamăgit niciodată”, a povestit Corina Chiriac.

Publicat: 19 May. 2020, 10:10 Vedete
Pe aceeași temă