TOP 50 Cele mai sexy femei din România. Incredibil pe ce loc se află Anamaria Prodan și Ramona Gabor

Publicat: 20 Feb. 2020, 12:10 Vedete

Este cunoscut faptul că româncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume, însă şi printre cele mai sexy.  Dintotdeauna vedetele de sex feminim din Romania au atras atenţia oamenilor, pentru că sunt extrem de frumoase şi întorc capetele pe oriunde trec. Chiar nu pot trece neobservate.

TOP-ul celor mai frumoase femei din țară a ajuns în mediul online, iar clasamentul vorbește de la sine. Nu a fost uşor de ales pentru că „microbiştii” au avut de ales între cele mai frumoase cântăreţe, actriţe sau vedete TV din România.

Fruntaşa clasamentului a fost Alexandra Stan. Şi nu e de mirare, mai ales după ce artista a apărut în spaţiul public… complet goală. Cântăreața s-a filmat în timp ce dansa lasciv, complet dezbrăcată! Cu trupul suplu și mișcări sexy, Alexandra Stan a încercat să își impresioneze iubitul cu aceste imagini, dar au ”scăpat” pe internet.

Deşi schimbările prin care a trecut de-a lungul timpului se pot observa cu uşurinţă, Ramona Gabor s-a clasat pe ultimul loc. Se pare că focoasa şatenă a fost taxată dur de admiratorii săi, pentru că ar fi uitat limba maternă.

Ramona Gabor, codaşa clasamentului

Ramona Gabor locuiește acum în Dubai și, pentru că publicul căruia i se adresează în general nu mai e român, alege să scrie în limba engleză. După ce a primit mai multe mesaje în acest sens, Ramona Gabor a explicat de ce nu mai vorbește în limba română.

„Vorbesc în engleză pentru că locuiesc în Dubai, lucrurile şi brandurile pe care le promovez sunt de aici. Aşa că trebuie să le promovez celor care locuiesc aici, iar cei de aici vorbesc în limba engleză. Când o să promovez lucruri din România, o să vorbesc în limba română”, a spus sora Ramona Gabor pe pagina ei de Instagram.

Publicat: 20 Feb. 2020, 12:10 Vedete
Pe aceeași temă