Corina Chiriac, dezvăluiri incredibile. Dumnezeu a ajutat-o pe artistă să se lase de fumat

Publicat: 29 Jan. 2020, 12:37 Vedete
Corina Chiriac a fumat zeci de ani. Viciul a prins-o în perioada facultății și a scăpat de el doar cu trei ani în urmă. Artista ajusese să fumeze aproape un pachet jumătate pe zi.
Recent, artista a povestit în cadrul unui interviu despre experienţa sa cu țigările și cum a reușit să scape de acest viciu.
Se pare că, totul a avut loc acum trei ani, în Israel, într-o vacanţă pe care îndrăgita cântăreaţă şi-a dorit-o foarte mult. Corina Chiriac a rememorat vizita la Mormântul Sfânt, în urma căreia a reușit să se lase de fumat şi care i-a schimbat radical viaţa.

Nu a fumat o zi întreagă

„Acum trei ani, având probleme pe corzile vocale, doctorul m-a întrebat dacă fumez. Cum să mă las, așa, deodată, când fumezi un pachet jumate pe zi? Am ajuns la Ierusalim. Am intrat acolo, am pus capul pe lespede. Am ieșit de acolo, din mormânt și din biserică, unde ne-am închinat peste tot, ne-am așezat să mâncăm, eram cu două fete, și până seara mi-am dat seama că n-am scos nicio țigară din pachet. Am uitat să scot țigările din gentuță”, a povestit artista la „Vorbește lumea”.

Totodată, artista a subliniat că, deși a crezut dintotdeauna în Dumnezeu, momentul în care s-a lăsat de fumat fără să-și dea seama a fost momentul în care a știu că Dumnezeu chiar există.

Publicat: 29 Jan. 2020, 12:37 Vedete
Pe aceeași temă