Cine a fost prima mare iubire a Andreei Bălan. Toți îl știu pe Keo, dar el a fost înaintea lui în viața artistei

Publicat: 02 mai 2020, 09:00 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Cine a fost prima mare iubire a Andreei Bălan. Toți îl știu pe Keo, dar el a fost înaintea lui în viața artistei

Andreea Bălan a încercat să-și țină cât mai ascunsă viața personală și nu s-a afișat cu foarte mulți bărbați de-a lungul timpului. Mulți își amintesc de relația ei cu Keo, însă prima mare iubire a artistei a fost un alt bărbat. Andreea Bălan a fost chiar și logodită la vremea aceea.

Cine a fost prima iubire a Andreei Bălan

Andreea Bălan a cunoscut prima dată succesul în 1998, pe când avea doar 14 ani. Atunci a luat naștere formația Andre, din care mai făcea parte și Andreea Antonescu. Cele două puștoaice au urcat rapid pe culmile succesului cu melodiile lor, care au prins incredibil de bine la publicul din România. Colaborarea dintre ele s-a terminat însă în 2001, iar de atunci Andreea Bălan s-a axat pe o carieră solo. Și s-a descurcat excelent, dacă ținem cont de faptul că este și acum una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară.

În ceea ce privește viața personală, Andreea Bălan a apărut în public doar cu bărbați alături de care a avut relații serioase. Primul dintre aceștia a fost Teo Păcurar. Cei doi au început o frumoasă poveste de dragoste în 2004 și au ajuns chiar să se logodească, un an mai târziu. Relația lor s-a terminat însă în 2006. S-a zvonit atunci că bărbatul și-ar fi dorit ca Andreea să se mute cu el la Bistrița, însă artista, care era în plină ascensiune, nu a putut să renunțe la carieră.

Între timp, Teo Păcurar s-a căsătorit și are două fetițe, la fel ca și Andreea Bălan.

Despărțire cu scandal de Keo

După despărțirea de Teo Păcurar, Andreea a început să apară din ce în ce mai des în public alături de Keo. Până la urmă, s-a aflat că cei doi au o relație și a fost una care a durat nu mai puțin de 8 ani. În 2014, ghinionul avea să o lovească din nou pe Andreea Bălan. Aceasta s-a despărțit cu scandal de Keo, pentru că iubitul ei avea o altă relație în paralel, cu Misty.

După o perioadă de suferință, artista părea că și-a găsit sufletul pereche, în persoana unui american.

Michael, un fost pușcaș marin, a fost bărbatul alături de care Andreea Bălan a început să apară în tot mai multe fotografii. Nici de această dată nu a fost să fie. După un an de relație, cântăreața s-a despărțit de Michael.

Nu a durat însă mult, iar artista și-a găsit într-un final fericirea. Cel puțin așa părea, la momentul respectiv. A început o relație cu George Burcea, iar în 2016 și-a îndeplinit visul de a deveni mamă. A adus-o pe lume pe Ella Maya. Anul trecut, Andreea Bălan a născut cel de-al doilea copil, tot o fetiță, Clara Maria. Artista a suferit complicații în momentul în care a născut și a trecut prin clipe groaznice, din cauza unui stop cardio-respirator.

În luna septembrie a anului trecut, Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios și au avut parte de o nuntă ca în povești.

Artista a strălucit în rochia de mireasă și nimic nu părea să le umbrească fericirea celor doi soți.

Până la începutul acestui an, când Andreea Bălan a anunțat oficial că va divorța de tatăl copiilor săi.

Publicat: 02 mai 2020, 09:00 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Pe aceeași temă