Andreea Bălan și George Burcea, război fără precedent!

Publicat: 20 Apr. 2020, 14:19 Vedete

Andreea Bălan și George Burcea, război fără precedent! George Burcea a atacat-o dur chiar în ziua de Paște pe mama celor două fetițe ale sale.

La rândul ei, Andreea Bălan a aruncat cuvinte grele după ce a văzut imaginile postate de fostul partener de viață.

“Mi-am luat block de la Ella. Oare cine a făcut asta? Hmmm, interesant, nu?” este primul mesaj transmis de fostul partener de viață al îndrăgitei cântărețe. Ulterior, el a notat următoarea mărturisire: “Când c#$%*& fostei soții sunt mai mari decât interesul familiei, te blochezi în net. Bravooo”.

Într-o altă postare făcută pe Instagram Stories, actorul a scris tpe un ton tranșant: “Să mai credeți în sfintele care fac pe nevinovatele la TV… care-și dau duhul pentru familie… care jură că boul a fost de vină, iar ele sunt sfinte :)) Paște fericit”.

Andreea Bălan i-a transmis un mesaj public lui George Burcea, după ce a acesta a vorbit extrem de urât de fosta sa parteneră de viață, fiind nemulțumit de decizia ei de a-l bloca pe pagina de Instagram a Ellei.

“Când postezi satâre după ce dai share la pozele cu Ella și Clara, e firesc să primești block, ca să nu mai dai hshare și să apară copiii lângă astfel de postări periculoase! Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă”, a scris Andreea Bălan.

Ella și Clara, două fetițe minunate pe care Andreea Bălan și George Burcea le au împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea.

Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se căsători  pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere, relatează Cancan.ro.

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019.

Publicat: 20 Apr. 2020, 14:19 Vedete
Pe aceeași temă