Chef Florin Dumitrescu și-a speriat prietenii după ce a postat o fotografie de pe patul de spital.
Deocamdată, celebrul bucătar nu a dezvăluit ce a pățit, deși toată lumea s-a îngrijorat pentru el. „Nimic grav. Dar cred ca incerc să îmi iau și permisul”, a glumit Dumitrescu. Fanii s-au speriat foarte tare și i-au lăsat sute de comentarii.
În fiecare an alegem câte un preparat clasic românesc pe care îl gătim pentru prima dată toți, împreună. Anul acesta facem o masă românească tradițională de Craciun, dar și câteva preparate interesante din afara zonei, de exemplu vegane. De pe 6 decembrie am devenit vegetarian, pentru 3 luni, în urma unei promisiuni făcute Cristinei.
Așadar, meniul de anul acesta chiar va fi variat. O să gătesc trei tipuri de sarmale, cu varză acră, dulce, dar și cu mix de ciuperci și legume, vegane, salată de homar, hummus, pulpă de porc la cuptor cu sparanghel, cartofi, chiftele de dovlecei… Va fi o masă bogată! Și, ca de obicei, și soacrele ne ajută în pregătirea mesei de sărbătoare.