Chef Cătălin Scărlătescu renunță la burlăcie? ”Am și eu o iubită, că nu pot sta singur cuc”

Publicat: 23 Dec. 2020, 09:09 Vedete

De multe ori a refuzat să vorbească despre viața personală, dar iată că a venit și momentul în care Chef Cătălin Scărlătescu ”a dat din casă” și a recunoscut că în prezent se află într-o relație! Ce spune juratul de la ”Chefi la Cuțite”.

Este fericit și împlinit! Chef Cătălin Scărlătescu a recunoscut la un post de televiziune faptul că în prezent se află într-o relație și că nu poate ”sta singur cuc” mereu. Juratul de la ”Chefi la Cuțite” a făcut dezvăluiri despre persoana pe care o îndrăgește, scrie Cancan.

”Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la tv. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită, că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație”, a mărturisit bucătarul la Antena Stars.

Chef Cătălin Scărlătescu a avut o relație de cinci ani

De asemenea, cea mai lungă relație pe care Chef Cătălin Scărlătescu a avut-o a ținut cinci ani: ”De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat.

Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Și-a dat fata seama că eu, dacă am prins o chestie care nu îmi place, fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată”.

Cătălin Scărlătescu, despre începuturile sale în televiziune

Juratul de la ”Chefi la cuțite” a povestit faptul că într-o zi în timp ce se afla la mare împreună cu prietenul său cel mai bun a fost sunat să facă parte din juriul unei emisiuni culinare. A fost atât de surprins de vestea cea mare, încât, nu a mai ținut cont și, de fericire, și-a scăpat telefonul în apă.

”Eram la mare, pe plajă, cu un coleg din clasa a V-a. Stăteam cu picioarele în apă, pusesem un tomberon între noi și jucam table. La un moment dat, mi-a sunat telefonul și am fost anunțat că voi face parte din juriul unui cooking show. Mi-a scăpat telefonul din mână, direct în apă. I-am scos repede cartela, am pus-o la uscat, am folosit un alt telefon și abia a doua zi am fost sunat din nou pentru a stabili o primă întâlnire”, a declarat el pentru viva.ro.

sursă foto: Capturi video youtube

Publicat: 23 Dec. 2020, 09:09 Vedete
Pe aceeași temă