Cătălin Scărlătescu, despre începuturile sale în televiziune: ”Nu înțelegeam nimic. Mi-a fost frică”

Publicat: 23 Sep. 2020, 10:31 Vedete

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai carismatici bucătari din țară. Pe lângă talentul său culinar, acesta a reușit întotdeauna să se facă plăcut mai ales de femei pe care le-a cucerit de la primul zâmbet. Deși acum este foarte apreciat de publicul său, la începutul carierei sale lucrurile au stat complet diferit.

Cătălin Scărlătescu a debutat în televiziune în urmă cu zece ani, iar de la prima sa apariție a reușit să cucerească publicul iremediabil.

Cătălin Scărlătescu, despre începuturile sale în televiziune

Juratul de la ”Chefi la cuțite” a povestit faptul că într-o zi în timp ce se afla la mare împreună cu prietenul său cel mai bun a fost sunat să facă parte din juriul unei emisiuni culinare. A fost atât de surprins de vestea cea mare, încât, nu a mai ținut cont și, de fericire, și-a scăpat telefonul în apă.

”Eram la mare, pe plajă, cu un coleg din clasa a V-a. Stăteam cu picioarele în apă, pusesem un tomberon între noi și jucam table. La un moment dat, mi-a sunat telefonul și am fost anunțat că voi face parte din juriul unui cooking show. Mi-a scăpat telefonul din mână, direct în apă. I-am scos repede cartela, am pus-o la uscat, am folosit un alt telefon și abia a doua zi am fost sunat din nou pentru a stabili o primă întâlnire.”, a declarat el pentru viva.ro.

”Mi-a fost frică de televiziune, nu știam ce înseamnă”

Tot atunci s-a întâlnit și Florin Dumitrescu și Sorin Bontea cei care urmau să îi fie colegi în emisiune, dar și cu producătorul TV.  Celebrul bucătar recunoaște că a fost speriat la început pentru că nu știa ce ar putea să urmeze mai departe în viața lui.

”Eu nu mai înțelegeam nimic. La început, mi-a fost frică de televiziune, nu știam ce înseamnă, ce presupune, de asta în primul an nici nu am renunțat la locul de muncă pe care îl aveam, le-am făcut pe amândouă în paralel”, a adăugat el.

Publicat: 23 Sep. 2020, 10:31 Vedete
Pe aceeași temă