Chef Bontea povesteşte că a mâncat mult orez, atât de mult încât s-a întors acasă cu nouă kilograme mai puţin.
„În Asia am mâncat ce mi s-a dat. După o zi de alergat şi făcut tot felul de misiuni, nu eram prea pretenţios atunci când ajungeam în casa unor localnici. Ce pot să vă spun e că am mâncat mult orez. Am ţinut practic o cură cu orez. M-a ajut, ce să zic, m-am întors mai slab cu nouă kilograme”, a povestit juratul de la „Chefi la cuţite”, pentru Viva!.
Mai mult decât atât, Bontea nu a putut exprima în cuvinte tot ce a trăit departe de casă, în show-ul din Asia.
„Despre cât a fost de greu, nu îmi găsesc încă cuvintele care să exprime tot ce am trăit acolo, cred că o să le mai caut o perioadă…”, a declarat Sorin Bontea.
Ce meserie îşi dorea chef Sorin Bontea în adolescenţă
Întrebat ce făcea și ce gândea la 18 ani, chef Sorin Bontea a recunoscut că se aștepta să devină ”director de complex sau șef de unitate”.
„Când aveam 18 ani nu prea erai lăsat să gândeşti. Deşi în adâncul sufletului visam să descopăr bucătăria şi să o trăiesc prin toţi porii, să cunosc culturi gastronomice diferite, să aflu specificul fiecărei ţări, să călătoresc, pe vremea aceea singurul gând pragmatic era să ajung director de complex sau şef de unitate. Cam atât de îngrădite erau visurile unui tânăr“, spunea Sorin Bontea, citat de adevarul.ro.