Cezar Ouatu, luat la rost de Mihaela Rădulescu. Ce i-a reproșat prezentatoarea TV artistului: “Noi nu apărem în fața publicului cu o poveste măsluită pe undeva”

Publicat: 20 Sep. 2020, 13:20 Vedete
Cezar Ouatu, luat la rost de Mihaela Rădulescu. Ce i-a reproșat prezentatoarea TV artistului: “Noi nu apărem în fața publicului cu o poveste măsluită pe undeva”

Mihaela Rădulescu a răbufnit în fața concurenților de la Ferma. Prezentatoarea TV l-a luat la rost ce Cazar Ouatu, după ce concurentul a încercat să trișeze la o probă din cadrul competiției. 

Mihaela Rădulescu i-a vizitat pe concurenți pentru a verifica dacă toată lumea și-a îndeplinit sarcinile, dar și pentru a atrage atenția unuia dintre ei din cauza comportamentului pe care l-a avut.

Cel luat în vizor de această dată de Mihaela Rădulescu a fost Cezar Ouatu. Acesta a trișat în timpul unei probe, dar mai mult a încercat să ascundă adevărul, povestind ce s-a întâmplat într-un mod total greșit.

Cezar Ouatu, luat la rost de Mihaela Rădulescu

Într-o probă la care a participat alături de Elena Chiriac, Cezar a fost deranjat de felul în care a decurs aceasta și a prezentat colegilor din fermă o altă variantă. Prezentatoarea show-ului a văzut declarațiile făcute de Cezar Ouatu și l-a certat pentru atitudinea sa de față cu ceilalți colegi.

“Știi bine la ce mă refer. Ai umplut casa de o poveste care nu are legătură cu realitatea!”, i-a explicat Mihaela Rădulescu.

“Noi nu apărem în fața publicului cu o poveste măsluită pe undeva, care să iasă ăia și ceilalți. Ieri i-am propus domnului Ouatu să ne uităm pe filmare și să analizăm.

Am fost refuzați vehement, chiar agresiv verbal. Nu vreau să mai aud asta cu jur pe Dumnezeu, că este o blasfemie. Vorbești cu Mihaela Rădulescu. Eu sunt destul de umană. Tu nu ai înțeles când scriam la tine să nu mai iei noroiul de jos?”, i-a spus nervoasă Mihaela Rădulescu.

Drama care i-a marcat viața lui Cezar Ouatu

Cel mai greu moment din viața cântărețului a fost în ziua în care a aflat că tatăl lui s-a stins…

„Tatăl lui a fost icoana lui, îl diviniza. Este un subiect foarte sensibil pentru el, îi stârneşte mereu lacrimi. Îmi amintesc şi acum acel moment. Cezar se afla pe scena Operei din Berlin, interpretând rolul Montezuma, când tatăl său s-a prăpădit. Regizorul şi directorul Operei l-au aşteptat să-şi termine reprezentaţia, apoi l-au pregătit psihic pentru a-i da vestea. L-au adus acasă, l-au învoit trei zile, apoi l-au ajutat imediat cu biletul de avion, pentru a ajunge la înmormântare”a povestit Maria Ouatu în urmă cu ceva timp.

Moartea tatălui său l-a afectat atât de tare încât pe scenă, la sfârşitul unui spectacol, amintirile şi emoţiile l-au năpădit, iar Cezar a izbucnit în plâns.

Publicat: 20 Sep. 2020, 13:20 Vedete
Pe aceeași temă