Celebrul Maradona, operat pe creier! Cum se simte fostul jucător din Argentina

Publicat: 04 Nov. 2020, 11:14 Vedete

Celebrul Diego Armando Maradona, fostul jucător din Argentina, va fi supus unei operații complicate. Bărbatul va fi operat pe creier!

Diego Armando Maradona va fi operat pe creier în următoarele ore, chiar și în condițiile în care a fost internat cu deshitratare și anemie. El va suferi o operație complicată, după ce doctorii au descoperit faptul că Maradona are un hematom subdural, arată Click.ro.

Medicii i-au descoperit un cheag de sânge într-o regiune a creierului. Acesta ar fi apărut în urma unei lovitură din ultima vreme pe care a suferit-o campionul. Internat iniţial la un spital din La Plata, Maradona a fost transferat la o clinică din Olivos pentru intervenţia pe creier.

Celebrul Maradona, operat pe creier! Cum se simte fostul jucător din Argentina

„Este o operaţie de rutină. Imaginea nu s-a schimbat, Diego rămâne acelaşi, continuă cu aceeaşi stare clinică, dar cu o cauză mai specifică”, a explicat dr. Leopoldo Luque, cel care și operează.

Ieri, după ce a fost internat, medicul fostului jucător a mărturisit că se simte mult mai bine: „Se simte mult mai bine, chiar vrea să părăsească spitalul, dar aş vrea să mai rămână o zi. Suferă de anemie, este puţin deshidratat, acest lucru trebuie corectat. Sănătatea sa continuă să se îmbunătăţească”.

Sursă foto: Captură video youtube

Publicat: 04 Nov. 2020, 11:14 Vedete
Pe aceeași temă