Care a fost ultima dorință a lui Diego Armando Maradona: ”Ai grijă de îngerul meu”

Publicat: 30 Nov. 2020, 15:56 Vedete

Săptămâna trecută, în cursul zilei de miercuri, o legendă ne-a părăsit: Diego Armando Maradona s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Presa din Argentina a dezvăluit care era ultima dorință a sportivului.

Diego Armando Maradona a avut și o ultimă dorință, gând pe care i l-a transmis și fostei sale soții, Veronica Ojeda. Ultimul mesaj transmis chiar în ziua în care a murit a fost către partenerul actual al fostei sale soții, Mario Baudry, spunându-i: Care a fost ultima dorință a lui Diego Armando Maradona: „Bună Mario, sunt Diego. Știu că ți se va părea incredibil, dar văd că Vero e fericită cu tine, mi-a spus că sunteți împreună și ai mare grijă de ea. Ai grijă și de îngerul meu, care nu se compară cu nimic. Uite, am o mulțime de copii, dar știu că la el țin cel mai tare. Te îmbrățișez”. Maradona a făcut referire la Diego Fernando, în vârstă de 7 ani, arată GSP.

Maradona are cinci copii: doi băieți, Diego Sinagra și Diego Fernando Maradona Ojeda, și trei fete, Giannina, Dalma și Jana Maradona.

Ce au găsit medicii la autopsie

Argentina a proclamat trei zile de doliu național, după moarte fotbalistului. Familia sportivului nu ar fi avut solicitări pentru ceremonia de înmormântare, ci și-au dorit doar ca un steag argentinian să existe lângă sau deasupra sicriului său. Medicii care i-au efectuat autopsia în Spitalul San Fernando din Buenos Aires au și date preliminare. Potrivit documentului, Maradona a murit de ”insuficiență cardiacă acută, la un pacient cu miocardiopatie dilatată, insuficiență cardiacă cronică congestivă care a generat un edem pulmonar acut”. De asemenea, se vor efectua și analize toxicologice.

Sursă foto: captură video youtube

Publicat: 30 Nov. 2020, 15:56 Vedete
Pe aceeași temă