Celebrul actor Ion Dichiseanu s-a impacat cu Simona Florescu?

Publicat: 01 Aug. 2018, 11:22 Vedete
Celebrul actor Ion Dichiseanu s-a impacat cu Simona Florescu?

In urma cu cateva zile Ion Dichiseanu si Simona Florescu au fost vazuti extrem de apropiati

Ion Dichiseanu si Simona Florescu au petrecut cateva zile pe litoral, unde au fost vazut in relatii foarte bune.  Se pare ca cei doi isi cresc impreuna nepotica si au o relatie foarte stransa, de prietenie.

„Niciodata nu au fost vazuti in situatii atat de tandre de la divortul cu scantei din 2009, atunci cand, dupa 22 de ani de casnicie, s-au separat, pe motiv de infidelitate”, au spus apropiatii celor doi.

Desi intre Simona Florescu si fostul ei sot era o diferenta mare de varsta, aproximativ 35 de ani, casnicia lor a durat, iar acum ambii sunt bunici, dupa ce fiica lor, Ioana, are o fetita. De curand, fostii parteneri au fost vazuti impreuna pe litoral.

„Simona canta in aceasta vara la mare, la un restaurant de patru stele din Venus, iar actorul a venit si el intr-o minivacanta in acelasi loc. A stat ceva si, cum era normal, a sarbatorit revederea! Probabil , de dragul vremurilor din trecut sau a faptului ca sunt in relatii cordiale acum! Nu se stie, cert este ca au stat dstul de mult unul cu celalalt”, au dezvaluit persoane aflate in preajma celor doi.

Ion Dichiseanu s-a impacat cu sotia la 9 ani dupa divort?

Cei doi au avut un mariaj de 22 de ani, care s-a sfarsit in urma unei infidelitati. Simona Florescu a fost marcata de aceasta despartire si nu a mai reusit sa aiba o relatie serioasa. Aceasta s-a casatorit cu Ion Dichiseanu pe cand era foarte tanara. Ea avea doar 19 ani cand l-a cunoscutpe cel care urma sa-i devina sot, in ciuda faptului ca familia sa nu a fost deloc de acord cu acest mariaj. Cu timpul insa, parintii sai au ajuns sa-l indrageasca foarte tare pe actor.
„L-a inceput , parintii mei nu au fost de acord. Dar m-au lasat sa-mi urmez dorintele, apoi s-au obisnuit cu ideea. Au devenit foarte buni prieteni”, a spus artista.

Publicat: 01 Aug. 2018, 11:22 Vedete
Pe aceeași temă