Cele mai frumoase declaratii de dragoste din filme

Publicat: 16 Jul. 2018, 15:06 Life

Cele mai frumoase declaratii de dragoste din filme de care s-au indragostit multi.

Cele mai frumoase declaratii de dragoste din filme sunt aici! Filmele de dragoste sunt un inceput bun pentru a va cunoaste partenerul, fie ca plangi la sfarsitul replicii sau nu. Ori poate e un fel de a-i spune partenerului ca-ti lipsesc niste cuvinte dulci din cand in cand.

Iata cele mai frumoase declaratii de dragoste din filme:

1. The Notebook

Sunt ceea ce sunt datorita tie. Tu esti fiecare motiv, fiecare speranta, si fiecare vis pe care l-am avut vreodata si nu conteaza ce se va intample cu noi in viitor. Fiecare zi pe care o petrecem impreuna este cea mai frumoasa zi din viata mea.Voi fi mereu a ta.

2. The cutting edge

Nu spune ca nu ne potrivim. Eu vad ca…nu ne-am potrivi cu nimeni altcineva.

3. Always

Si mie mi-e dor de el! Mi-e dor de el in fiecare z. L-am iubit asa cum nu am mai iubit pe nimeni. Si eu nu iubesc barbatii!

4. 19 Things i hate about you

Te urasc atunci cand ma faci sa rad, te urasc si mai mult cand ma faci sa plang. Te urasc atunci cand nu esti langa mine, in mod specialatunci cand nu suni. Dar cel mai mult, urasc modul in care nu te urasc.

5. Moulin rouge

Cel mai important lucru pe care il vei invata vreodata este sa iubesti si sa fii iubit.

6. Don Juan de Marco

Exista doar patru intrebari importante care conteaza in viata. Ce este sacru? Din ce este facut sufletul? Pentru ce merita sa traiesti? Pentru ce merita sa mori? Raspunsul este acelasi, pentru fiecare dintre ele. Doar iubirea.

7. When Marry meet Sally

Te iubesc pentru ca ti-e frig cand afara sunt 71 de grade. Te iubesc pentru ca iti ia o ora jumate sa iti comanzi un sandwich. Te iubesc pentru ca dupa ce am petrecut ziua cu tine, inca pot sa-ti mai simt parfumul pe hainele mele. Si, te iubesc pentru ca esti ultima persoana cu care vreau sa vorbesc inainte sa dorm.

8. La Rascruce de drumuri

Sa nu ai parte de odihna cat timp traiesc eu! Eu te-am ucis! Bantuieste-ma! Bantuieste-ti criminalul! Stiu ca fantomele pasesc pe fata pamantului! Fii cu mine vesnic! Capata orice forma, innebuneste-ma, daar nu ma lasa singur in intunericul in care nu te gasesc! Nu pot sa taiesc fara viata mea! Nu pot sa traiesc fara sufletul meu!

9. A walk to remember

Iubirea este indelung rabdatoare, iubirea este binevoitoare, nu este invidioasa, iubirea nu se lauda, nu se mandreste. Ea nu se poarta necuviincios, nu cauta ale sale, nu se manie.

10. The Atonement

Ma voi intoarce. Te voi gasi. Te voi iubi. Ma voi casatori cu tine si voi trai fara rusine.

11. Good will hunting

Uneori mi-as fi dorit sa nu te intalnesc niciodat. Pentru ca as fi putut sa dorm linistita noaptea fara sa stiu ca undeva, exista cineva ca tine.

12. Meet Joe Black

Iubirea inseamna pasiune, obsesie, ceva fara de care nu poti trai. Daca nu incepi asa, atunci cum? Si cum o termini?

13. West side story

Minile noastre sa devina una. Inimile noastre sa fie una. Juramantul nostru safie ultimul. Doar moartea sa ne poata desparti.

14. Lucky one

Ar trebui sa fii sarutata. In fiecare zi, in fiecare ora, in fiecare minut.

15. The vow

Jur sa te iubesc in toate formele, acum si intotdeauna. Promit sa nu uit niciodata ca aceasta este o iubire pe care o simti odata-n viata.

Femeile sunt niste romantice incurabile care viseaza la declaratii de dragoste alese si la o poveste de iubire ca in filme.  Partenerului ii revine sarcina sa descopere cele mai frumoase declaratii de dragoste si sa o surprinda atunci cand se asteapta mai putin.

Publicat: 16 Jul. 2018, 15:06 Life
Pe aceeași temă