Cele mai comode poziții sexuale pentru leneși

Publicat: 21 ian. 2021, 14:29 Autor: Andreea Voicu Arhiva

 Cele mai comode poziții sexuale pentru leneși. Actul intim reprezintă un ”legământ sacru” între parteneri, atunci când vine vorba despre natura spirituală dintre doi oameni. Pentru alții reprezintă o plăcere, alții consideră că sexul este un element destresant într-o relație, iar în alte culturi reprezintă doar un mod de a duce ”numele mai departe” – de a face copii.

Însă, așa cum au spus numeroși specialiști și terapeuți specializați în relațiile între oameni și relațiile intime, poate lua numeroase forme pentru diferite culturi, căci în natura noastră suntem diferiți și avem un sistem de valori propriu, fie creat sau dobândit.

De-a lungul timpului s-au descoperit mai multe tipuri și moduri de face amor, iar astăzi vă prezentăm câteva poziții sexuale comode pentru leneși.

Cele mai comode poziții sexuale pentru leneși

Prima poziție este ”desfătarea de după-amiază” și aceasta presupune ca partenerul să se întindă pe o parte în pat, iar tu în faţa lui, cu genunchii îndoiţi şi picioarele sprijinite pe şoldul lui.

Cea de-a doua poziție se numește ”deasupra pentru extra stimulare”. Această poziție presupune ca partenerul să se așeze pe podea cu un picior întins, iar cu celălalt uşor îndoit. Partenera se pune în braţele lui şi e cea care va controla ritmul, dar şi adâncimea penetrării.

A treia poziție presupune lipirea de un perete, cu picioarele încolăcite de partener. A patra poziție se numește ”lingurița” și trebuie să aibă loc în pat. Fata se pune pe o parte cu genunchii la piept, în timp ce iubitul îți oferă plăcere.

O altă poziție este ”alunecarea lentă” care are la bază un ritm lent, leneș. Partenerul stă pe spate în pat, iar partenera se pune deasupra sa. Bărbatul poate să ”dicteze” partenerei sale ritmul dorit sau modul în care să se miște.

Sursă info: eva.ro

Sursă foto: Pixabay

Publicat: 21 ian. 2021, 14:29 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă