Cel mai bun jucător de poker a fost găsit mort. Avea doar 32 de ani

Publicat: 01 Dec. 2018, 17:19 News 3

Un barbat, care a devenit un jucător de poker de top, a murit din cauza unei supradoze de droguri, după ce a ingerat până la de 13 ori nivelul letal al cocainei și heroinei.

Se crede că Elliott Blackburne, in varsta de 32 de ani, a luat drogurile după ce s-a întors în apartamentul prietenului lui, George Booth, pentru a bea vin după o noapte petrecută într-un pub înaintea Crăciunului.

A fost găsit mort de domnul Booth, care a fost trezit de sunetul de apel al telefonului lui Elliott Blackburne. Booth a trimis un mesaj sunand „Nu sunt vesti bune” ca replcia la un SOS de la iubita lui Blackburne, care intreba dacă știe cineva unde este iubitul ei.

Dupa aceea, Booth a trimis un mesaj unui prieten din Hong Kong, spunând: „Nu pot să cred ce s-a întâmplat cu Elliot.”

Cel mai bun jucător de poker a fost găsit mort

Cel mai bun jucator de poker a fost gasit mort

Testele au aratat că Blackburne, un jucător de poker profesionist care a ajuns în 2008 în top 3 la World Poker Championships, avea 651 mcirograme de heroină și cocaină pe litru de sânge.

Un nivel de 50 mg poate fi fatal pentru cine folosește pentru prima oară iar 200 mg poate fi fatal pentru cineva care este obișnuit cu așa ceva.

Elliott Blackburneun era descris ca un om protector și plin de compasiune, care a mers la Școala Hale Preparatory si școala Cheadle Hulme School pentru care adadea 9.000 d elire anual, dupa care a mers la universitate.

Publicat: 01 Dec. 2018, 17:19 News 3
Pe aceeași temă