Cel mai batran miliardar din lume! Nici nu zici ca are 100 de ani si merge zi de zi la serviciu!

Publicat: 15 dec. 2018, 17:31 Autor: madalina m. Life

Chang Yun Chung este cel mai batran miliardar din lume!

Barbatul a atins de curand varsta de 100 de ani si se lauda cu performantele sale la nivel de cariera. Asta deoarece cel mai batran miliardar din lume inca merge la serviciu, demonstrand astfel ca varsta este doar o cifra si atat!

De 80 de ani barbatul merge in fiecare zi la birou pentru a conduce cu o mana trainica, in continuare, compania Pacific International Lines. Cel mai batran miliardar din lume ar fi trebuit sa nu mai munceasca de cateva decenii deja, daca e sa ne luam dupa averea sa impresionanta. Prefera insa sa faca acest lucru pentru ca nu vrea sa auda absolut deloc despre pensionare.

Cel mai batran miliardar din lume

Cel mai batran miliardar din lume si-a inceput afacerea de la zero!

Ajuns la venerabila varsta de 100 de ani, Chang Yun Chung detine in prezent un adevarat imperiu. Barbatul e implicat in mod activ in toate deciziile majore pe care le ia compania si supravegheaza indeaproape orice schimbare. La fel cum ar face-o orice CEO aflat in apogeul carierei sale, cel mai batran miliardar din lume cauta si acum solutii prin care sa isi faca afacerea mai profitabila.

Batranul om de afaceri a lucrat ani buni in portul din Singapore, iar cand a strans suficienti bani pentru a achizitiona doua cargouri a inceput sa transporte marfa. Acesta a marturisit ca nu a lipsit niciodata de la serviciu, chiar daca au existat momente in care s-a imbolanvit, la fel ca oricine.

Cel mai batran miliardar din lume

Recent, el a decis sa ii predea afacerea fiului sau, Teo Siong Seng, dar miliardarul continua sa vina zilnic la birou si sa participe la sedinte, alaturi de noua conducere. „Nu pot sta acasa pentru ca ma plictisesc foarte tare si vreau sa ma fac util. In fiecare zi, imi notez activitatile intr-un carnetel, pentru a nu uita ce am de facut. Am planuri pentru compania mea pentru inca 200 de ani! Vreau sa fiu sigur ca fiul meu le va duce la bun sfarsit pe toate”, a povestit Chang Yun Chung.

De 51 de ani, barbatul lucreaza in acelasi birou, care se afla la ultimul etaj al companiei. Miliardarul originar din Singapore are 20.000 de angajati, dar si 1.000 de ambarcatiuni, ce sunt raspandite in intreaga lume. S-ar parea ca secretul succesului sau e unul foarte simplu. Chang Yun Chung spune ca nu se enerveaza atat de usor si persevereaza pana cand reuseste sa duca la bun sfarsit ce si-a planuit.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 15 dec. 2018, 17:31 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă