Cea mai varstnica atleta din intreaga lume! Are 103 ani si inca participa in competitii. Care e secretul ei VIDEO

Publicat: 23 Jun. 2019, 15:17 Life

Julia are 103 ani si inca participa in competitii de profil. Femeia are un secret care a ajutat-o sa traiasca atat de mult.

Cea mai varstnica atleta este originara din Statele Unite ale Americii. Aceasta s-a bucurat pana in prezent de o viata lunga si este fana numarul unu la capitolul sport si miscare. Nimic nu pare sa o impiedice pe Julia sa fie o sportiva in adevaratul sens al cuvantului!

Nici macar varsta inaintata nu pare sa o faca sa vrea sa renunte la atletism. Batranica simpatica s-a inscris pana acum in foarte multe concursuri si competitii, pe care le-a dus la bun sfarsit. Cea mai recenta cursa de alergat i-a adus Juliei Hawkins un trofeu binemeritat.

Cea mai varstnica atleta din intreaga lume

Pe langa acest lucru, femeia de 103 ani a doborat si un record mondial. Originara din Louisiana, in SUA, cea mai varstnica atleta este o fosta profesoara, care s-a dedicat sportului. Totodata, in doar doua zile, ea a luat startul pentru doua curse diferite!

Cea mai varstnica atleta din intreaga lume

A fost vorba si despre o proba de 50 de metri, pe care batrana a castigat-o fara prea mare dificultate. De asemenea, le-a surclasat pe alte varstnice care participau, alaturi de ea, in competitie. Julia a inceput sa participe la astfel de evenimente sportive cu doi ani de zile in urma.

A reusit pe atunci sa termine o cursa de 100 de metri in doar 40 de secunde. Rudele sale au povestit ca intotdeauna ea a fost o fire sportiva. Pentru oricine concursurile de alergat reprezinta o provocare fizica, dar pentru batrana pare sa fie mereu floare la ureche. Cel mai batran om din lume a murit

„Ii spun mereu ca este o femeie in varsta care are in picioare pantofi de tenis. Cursa de ieri a terminat-o in 46 de secunde, si i-a adus din nou medalia de aur”, a povestit Lad Hawkins, fiul femeii. Aceasta a marturisit ca isi face majoritatea antrenamentelor in curtea casei sale.

Varstinca pasionata de atletism a mai povestit ca alergatul a ajutat-o mereu sa isi tina mintea lucida si ocupata. Atunci cand paseste o pista, are doar un singur scop, cel de a castiga. „Sper ca ii inspir si pe altii sa aiba un stil de viata sanatos si ca poti face asta la orice varsta. Cand ai 103 ani, fiecare zi este un miracol”, a mai spus Julia Hawkins. Cea mai longeviva persoana din lume avea 146 de ani 

sursa: mirror.co.uk

Publicat: 23 Jun. 2019, 15:17 Life
Pe aceeași temă