Cea mai controversată concurentă de la Survivor, declarații șocante! ”Am avut o cădere psihică! M-a rănit faima …”

Publicat: 21 sept. 2021, 19:26 Autor: Maria Apostol Vedete
Cea mai controversată concurentă de la Survivor, declarații șocante! ”Am avut o cădere psihică! M-a rănit faima ...”

Cea mai controversată concurentă de la Survivor, Roxana Ghiță și-a pus sufletul pe tavă într-un interviu emoționant. Ea recunoaște că faima a copleșit-o, după ce a venit la pachet și cu un val de critici pe care nu a știut cum să-l gestioneze foarte bine. 

Reporter: Cum ți-ai revenit? Ai fost la specialist, la terapeut?

Roxana Ghiță: Nu m-am dus, deși aș fi vrut. Eram fix pe punctul de a merge la un psihoterapeut. Doar că… atunci când ești în momentele alea îți este cumva mai greu să accepți că ai nevoie de ajutor. Dar am avut noroc să am oameni în jurul meu, care m-au susținut. Și am lucrat eu cu mine să-mi dau seama că eu sunt eu și dacă mie îmi place de mine nu ar trebui să mă intereseze ce spune altcineva despre mine. M-am ridicat 80% singură, 20% m-au ajutat cei care au fost lângă mine.

Reporter: Cum s-a schimbat viața ta după Survivor?

Roxana Ghiță: La început… boost-ul asta de persoane care te cunosc și te recunosc pe stradă, și te bagă în seamă… a fost foarte ciudat pentru mine. Pentru că am venit dintr-un loc unde eram cea mai normală persoană (râde – n.r.), socializam cu prietenii, cu alți oameni, eu sunt o persoană sociabilă, dar nu m-aș fi gândit vreodată că o să am atâția oameni care mă susțin sau oameni care-mi dau “hate”.

În prima perioadă mi-a plăcut foarte tare, după care a început ușor, ușor să nu-mi mai placă neapărat ce a venit la Survivor. Mie, la Survivor, mi-a plăcut experiența. Nu mi-a plăcut neapărat că a fost o emisiune TV. Și… am avut o cădere psihică la un moment dat, în iulie-august. Și am închis conturile de social media. Mă simțeam foarte toxic înainte, după care s-a remediat…

Începuse să-mi scadă followersii… Simt că m-a rănit destul de mult social media și toate chestia asta de faimă și vedetisme.

Roxana Ghiță: ”Am facut hernie inghinală, după Survivor”

Reporter: Cu sănătatea cum stai? Probleme hormonale, ca alte colege de-ale tale? Sau alte probleme din cauza accidentărilor?

Roxana Ghiță: Am avut și eu dereglări hormonale, în prezent sunt ok. Am abordat niște remedii naturiste, am consumat diferite semințe. Mi s-a mai întâmplat o dată să mă dereglez hormonal destul de rău. În viața mea de zi cu zi, fiind instructor de fitness, fac foarte mult sport…  Sunt ok acum.

Mai am niște probleme medicale de rezolvat… Trebuie să mă operez, nu am reușit să fac asta până acum. Am facut hernie inghinală, după Survivor. Dar nu am apucat să mă operez pentru că a trebuit să iau clase, la cluburile de fitness la care lucrez, și în continuare nu am timp să-mi iau liber o perioadă pentru asta. Știu că nu e bine… la un moment dat o să fac și asta.

Reporter: Din alte puncte de vedere, viața ta s-a schimbat în vreun fel, după Survivor? Ai un iubit?

Roxana Ghiță: Mă abordează, într-adevăr, mai mulți bărbați…

Ceea ce s-a schimbat într-adevăr, după Survivor, este că am prins mai mult tupeu, mai multă încredere, și nu-mi este frică să confrunt pe nimeni.

Reporter: Te-ai mai întoarce la Survivor?

Roxana Ghiță: Da, m-aș întoarce. Chiar mă gândeam zilele trecute… Primele 2 săptămâni au fost ok, cât eram acolo, în a 3-a săptămână am avut, tot așa, o cădere psihică și ziceam că vreau acasă… nu mai știam cum să fac să vin acasă. După, m-am obișnuit. Și acum, dacă aș fi pusă în postura asta din nou, 100% aș ști ce să fac, aș ști cum să mă comport, ce ar trebui să fac în camp, ce să fac pe traseu. Da, 100% m-aș întoarce.

 

 

Publicat: 21 sept. 2021, 19:26 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă