Ce tradiții respectă Andreea Mantea în noaptea de Revelion! Ce a spus despre o posibilă căsătorie cu bărbatul misterios din viața ei

Publicat: 22 dec. 2020, 15:46 Autor: Andreea Voicu Vedete

Andreea Mantea este una dintre cele mai respectate figuri media din televiziunea română, iar prezența ei în emisiuni este întotdeauna o delectare! Iată ce nu știai despre prezentatoarea tv de la Kanal D.

Andreea Mantea își iubește foarte mult familia și face orice pentru a petrece mai mult timp alături de cei dragi, mai ales alături de fiul ei și al lui Cristi Mitrea, David. Dar puțini sunt cei care știu despre tradițiile pe care vedeta le respectă cu mândrie și strictețe în fiecare an! Andreea Mantea a mărturisit pentru OkMagazine faptul că în fiecare an, de Revelion, poartă ceva roșu pentru noroc în anul ce urmează. De asemenea, îl place să asculte colindătorii, însă, anul acesta, având în vedere faptul că țara se află într-o situație delicată din cauza coronavirusului, va asculta colinde în boxe.

”Întodeauna port ceva roşu în noaptea de Revelion, dar nu ştiu dacă o pot încadra la categoria tradiţii. Îmi plac colindele, îmi place să primesc colindătorii, dar anul acesta, din cauza pandemiei vom fi noi acasă, la brad, şi se vor auzi colindele în boxe”, a spus Andreea Mantea.

Ce va face de sărbători

Andreea Mantea va petrece Crăciunul alături de cei dragi. Se pregătesc chiar de felurile de mâncare pe care le vor servi cu ocazia sărbătorilor de iarnă!

”Sărbătorile sunt pentru a petrece clipe alături de cei dragi, în familie. Crăciunul îl vom petrece acasă, cu masă bogată de bucate tradiţional româneşti, pregătite de noi, de la salate şi sarmale şi până la cozonaci şi alte dulciuri. Sperăm să ne bucurăm de un Crăciun alb, dar la cum arătă situaţia, cred că mai avem de aşteptat până să vedem zăpadă”, a mai spus vedeta.

Ce spune despre o posibilă căsătorie

Cu toții știm că Andreea Mantea are o relație cu un bărbat misterios, nefăcând public chipul lui și nici cine este, de fapt. Vedeta mărturisește că este un subiect despre care nu dorește să vorbească deocamdată.

”Întotdeauna am fost foarte deschisă cu publicul meu, am împărtăşit cu acesta toate bucuriile şi clipele mai puţin fericite ale mele, dar acesta este un subiect pe care mi-aş dori, pentru moment, să nu îl expun public”, a spus ea.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 22 dec. 2020, 15:46 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă