Ce sumă generoasă i-a dat Cristina Ich unui parcagiu! Cu burta plină, după un prânz pe barosăneală, altfel a văzut viața

Publicat: 21 Apr. 2021, 21:08 Vedete

Te-ai fi gândit că „fioroasa” influențeriță ar putea fi înduplecată vreodată de vreun purtător de două picioare? Posibil ca răspunsul să fie nu, însă iată că și în cazul ei se confirmă regula cu excepția care o confirmă. Frumoasă de pică și cu ceva vorbe la ea, Cristina ICH și-a câștigat statutul de cel mai direct influencer contemporan. Bruneta nu iartă pe nimeni, tot timpul are ceva de comentat la adresa cuiva, sigur, toate acestea în comunitatea ei din social media. Nu prea am văzut-o la fel de vocală în alte medii, în afara zonei de confort, însă aici este alta discuție.

Cristina ICH, mână largă cu parcagii

Revenind la situația afirmată în titlu, faptul că domnița Cristina ICH este preferata domnilor care sunt responsabili cu organizarea mașinilor în parcările capitalei este o certitudine dovedită de o serie de fotografii pe care ni le-au pus la dispoziție colegii noștri paparazzi Ciao.ro. Zilele trecute, ei au surprins-o pe partenera lui Piți Junior în timp ce ieșea din restaurant și împărțea bani cu mărinimie, și în stânga, și în dreapta. Elegantă, purtând un sacou verde în carouri, pantaloni skinny negri și pantofi stilleto albi, Cristina ICH s-a îndreaptat hotărâtă spre mașina proprietate personală, nu înainte să-l „cinstească” pe domnul de la parcare cu suma de 10 lei.

De-o generozitate ieșită din comun stimata viitoare doamnă Pițurcă, poate acestea sunt reminiscențe ale vieții nu tocmai lejere pe care a dus-o în primii săi ani de viață. Părinții ei s-au despărțit când ea era foarte mică, însă destinul a făcut ca cel care i-a devenit tată vitreg să-i fie, de fapt, un tată cu adevărat.

„Pentru mine mama este icoana. Tatăl meu este un om extraordinar. La 12 ani, mi-am găsit un tată vitreg. Pentru mine, tata este cel vitreg, nu tatăl meu biologic. Eu i-am zis mamei mele: „cu el aș dori să te căsătorești.” Este un om deosebit. Pentru mama a însemnat foarte mult că a avut acordul meu și eu i-am spus că „omul ăsta este pentru tine.” El a mai fost căsătorit, dar nu a avut copii.”, i-a declarat vloggerița lui Cătălin Măruță.

„Am fost o norocoască găsind tatăl pe care eu l-am căutat. Am simțit că parcă îl cunosc dintotdeauna. Ai mei s-au despărțit când eram foarte mică și eu încă nu conștientizam ce se întâmplă. Cam doi ani aveam. (…) L-am căutat și după am renunțat. Și când l-am găsit, nu am mai vrut să îl mai văd. El nu locuiește în țară. Și în momentul în care am vrut să îl întâlnesc, în ziua respectivă am spus că: „nu mai vreau să te mai văd.” Nu eram pregătită. El nu m-a căutat, dar știe de mine.”, a continuat Cristina ICH.

Publicat: 21 Apr. 2021, 21:08 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă