Ce studii are Oana Roman! Ce nu știai despre fiica lui Petre Roman

Publicat: 26 Oct. 2020, 15:29 Vedete

Oana Roman, fiica lui Petre Roman, este una dintre cele mai respectate vedete din România. Nu doar că a demonstrat că orice își pune în minte duce la bun sfârșit, dar este și o persoană căreia i-a plăcut cartea.

Oana Roman a absolvit Școala Generală Nr.5 din Capitală, după care a urmat Liceul Central din București până pe clasa a XII-a. Cum orele și cursurile din ciclul liceal le-a susținut în limba franceză, făcând parte dintre clasă de bilingv română-franceză, după ce a terminat liceul, a decis să plece la facultate la Sorbona. Oana Roman a dat examen de admitere în primul an, iar apoi a dat examen pentru anul de Licență.

„Am dat examen de admitere în primul an, iar în anul doi, pentru a intra în anul de Licență am mai dat o admitere. Din peste 800 de candidați am ramas doar 64. Ceea ce puțină lume înțelege, este faptul ca la acel nivel, într-o Universitate care se numește Sorbona, conceptul de pile nu există. Acolo dai examen și ești admis sau nu. Nu contează cine ești, nici cum te cheamă, nici de unde vii”, povestea Oana Roman la un moment dat.

Oana Roman, destăinuiri din copilărie: ”Nu m-am simțit neiubită. Dar poate că nu și-au arătat afecțiunea așa cum aș fi vrut eu”

Vedeta a  mărturisit că părinții s-au implicat în creșterea ei și a surorii sale, însă după Revoluție, ea s-a simțit ”abandonată” din partea tatălui, căci era implicat în politică, iar mama ei îl susținea întotdeauna, arată Cancan.

”Nu m-am simțit neiubită. Dar poate că nu și-au arătat afecțiunea așa cum aș fi vrut eu. Mama e ca mine, a avut o viață grea, a avut probleme medicale, a muncit toată viața. A avut grijă de cei doi copii, eu și sora mea. (…) Am simțit, atunci, sentimentul acela al abandonului. Pe tata îl interesa mai mult să facă legi, era implicat în politică, mama îl sprijinea, îl susținea. Lumea spunea că am șofer, dar aș fi renunțat la tot ca ei să fie alături de mine, să simt afecțiunea lor”, a mai povestit vedeta la tv.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 26 Oct. 2020, 15:29 Vedete
Pe aceeași temă