Ce spune Dan Bittman despre femeile cucerite de el: „Mi le asum pe toate…”

Publicat: 15 ian. 2023, 10:50 Autor: Dora Bazavan Vedete

Ce spune Dan Bittman despre femeile cucerite de el. La 60 de ani nu s-a schimbat deloc. Și este în continuare un mare crai așa că profită de șarmul lui de “holograf” pentru a cuceri femeile care încă mai suspină după el.

Dan Bittman este o prezență extrem de rară la evenimentele mondene dar a ieșit din casă la invitația lui Cătălin Botezatu, la o prezentare de modă pe care celebrul designer a susținut-o zilele trecute în prezența mai multor vedete de la noi printre care Teo Trandafir, Dan Bittman, Denise Rifai, Raluca Bădulescu, Dinu și Deea Maxer și multe altele.

Dan Bittman  a fost binedispus și a petrecut într-o companie selectă. Solistul trupei Holograf a fost în cea mai bună formă pentru a acorda interviuri de interes pentru jurnaliști.

Ce spune Dan Bittman despre femeile cucerite de el

„M-am revăzut și cu Cătălin (n.r.: Botezatu) după foarte multă vreme! Avem multe amintiri din anii ’90. Cătălin era asociat la un restaurant, bar, club, de pe Calea Moșilor, din ce îmi aduc eu aminte, Odobești se numea. Și eu fusesem invitat de Aura Urziceanu să cânt o piesă seară de seară acolo. Și atunci ne-am cunoscut, mă rog, povești. Multe povești! Vă trebuie o lună numai de emisiuni cu noi dacă începem să povestim.”, a mărturisit Bittman într-un interviu pentru emisiunea Exclusiv Vip cu Cristi Brancu de la Prima TV.

Se știe că pe Dan Bittman îl iubesc femeile, nu doar pentru că este solistul trupei Holograf ci și pentru șarmul pe care îl are. Și pentru că a rămas eternul burlac al showbizzului. Întrebat cum este pentru el ca 80% dintre doamne să cadă pe spate atunci când îl privesc, Bittman a povestit că se simte destul de bine în pielea lui.

„Ai zis mult 80%, eu zic, hai de la 20. Eu mă simt foarte bine în pielea mea, mă bucur că încă unele doamne au o părere foarte bună despre mine. Celelate și-au schimbat-o definitiv și irevocabil, dar merg înainte. Nu am ce să fac”, a mărturisit solistul trupei Holograf care recunoaște de altfel că a greșit în relațiile sale.

„Enorm, enorm, deci toate greșelile sunt ale mele, mi le asum. Mi-am cerut și iertare de multe ori, dar prea târziu. Nu se mai poate face nimic!”, a mai spus Bittman la  Exclusiv VIP.

Chiar dacă deocamdată nu are o relație oficială după despărțirea de Liliana Ștefan. Femeia care i-a dăruit trei băieți, Bittman nu se simte singur și nu îi este frică de singurătate.

„Mi le asum pe toate…”

“Nu, nu sunt singur, n-am apucat.  Am și 3 băieți minunați care vin și ne vizităm și ne facem program împreună, nu mă pot plânge că aș fi chiar singur. Plus că meseria pe care o am mă face să fiu în mijlocul oamenilor, să fiu cu ei, să mă adresez lor, să îi fac să se bucure, nu pot vorbi de singurătate.

Nu îmi lipsește nimic! Am tot ce îmi trebuie, e ok, sănătate, e bună și aia dar cu măsură că nu vreau să ajung foarte departe. Cred că sănătate îmi mai doresc, da, ca să mai pot să mai fiu cu voi la un eveniment. Mă înțeleg foarte bine cu băieții mei, ne vedem, cel mic s-a apucat de volei. Și e cu un cap mai înalt decât mine și mă bucur că face sport, e ok! Mai cer bani de la tata, da, câteodată așa. Dar lui tata îi face plăcere să le dea bani pentru cheltuieli din astea. O ieșeală cu o fată sau mai știu eu de ce au nevoie”, a mai declarat  Bittman la Prima TV.

Cât despre Holograf, celebra trupă se pregătește să scoată o piesă împreună cu Arsenie, fostul component al trupei O-Zone.

“S-ar putea să iasă o piesă acum în curând, cu Arsenie. Urmează o colaborare, acum se cizeleaza puțin piesa, dar o să aveți o mare surpriză când o să-l ascultați pe Arsenie, cântă extraordinar, nu bine, extraordinar. Arsenie cântă o piesă mai spre rock, e o piesă a lui, o să fiți așa…când o să-l auziți pe Arsenie.”,  a mai declarat Bittman.

Ce spune Dan Bittman despre facturi și scumpiri

Deși nu duce grijă zilei de mâine pentru că se știe că are afaceri în imobiliare și câștigă destul de bine la concertele cu Holograf, Dan Bittman este și el speriat de facturi și scumpiri.

“E o bătaie de joc din punctul meu de vedere dar acum nu trebuie să mai așteptăm că se întoarce ceva la vechea orânduire, adică la vechile facturi. Deci, oameni buni, descurcați-vă, faceți ceva. Nu știu, energie, săpați un puț în grădină, găsiți petrol! Acum noi glumim, dar e grav. Facem haz de necaz cum fac românii!”, a mai povestit Dan Bittman.

Publicat: 15 ian. 2023, 10:50 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă