Ce spune avocatul lui Alex Bodi despre condițiile din spatele gratiilor: „Este dezamăgit, este frustrat”

Publicat: 08 Dec. 2020, 12:37 Vedete

Avocatul lui Alex Bodi, Cătălin Dancu, a vorbit despre condițiile din spatele gratiilor, acolo unde fostul partener al Biancăi Drăgușanu se află.

Alex Bodi se află în spatele gratiilor, după ce a fost săltat de trupele DIICOT și reținut de către oamenii legii într-un dosar de proxenetism, trafic de droguri și trafic de persoane. El a împlinit recent vârsta de 36 de ani. Ziua de naștere și-a petrecut-o în spatele gratiilor, iar bărbatul pare că nu o să aibă parte de o ”masă copioasă” ca pe… ”vremuri”, condițiile nefiind foarte bune. Avocatul bărbatului a vorbit despre condițiile pe care Alex Bodi le are în arestul preventiv.

„Este dezamăgit, este frustrat, e o presiune pe umerii lui. Îmi spune: «Cătălin, efectiv, eu nu știu de unde au scos ăștia toată povestea asta în care să fiu pus la un asemenea nivel, atât de jos și să suport asemenea restricții în condițiile în care eu nu am de-a face cu acest dosar».

Avocatul lui Alex Bodi: ”Nu stă singur, nu are frigider, televizor sau covoare persane”

Alex Bodi are aceleași condiții pe care le au cei care sunt în arestul inspectoratului de poliție, nu vă închipuiți că sunt alte condiții. Nu stă singur, nu are frigider, televizor sau covoare persane. Stă exact ca orice alt arestat preventiv fără nici un fel de privilegiu.

Ultima dată, erau 4 în celulă, acum Dumnezeu știe câți or mai fi sau unde-l mută. La data respectivă, la început, când am vorbit eu cu el stăteau 4.

Arestul se face într-o clădire veche, sunt clădirile alea faimoase ale lui Ceaușescu. Acum, mă pun și eu în locul comandantului, de ce trebuie să-i dea lui condiții speciale față de ceilalți. Nu există așa ceva: are aceleași condiții, e într-un arest preventiv, de aia nici nu stă într-un penitenciar”, a declarat Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi pentru WOWbiz.ro.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 08 Dec. 2020, 12:37 Vedete
Pe aceeași temă