Ce spune Andreea Bălan despre relația cu Keo: „Pentru mine el a fost un stâlp”

Publicat: 12 Apr. 2021, 10:43 Vedete

Andreea Bălan a fost invitată recent în cadrul unui podcast ”Acasă la Măruță”. Celebra artistă și-a deschis sufletul în fața admiratorilor săi și a făcut câteva dezvăluiri neașteptate. Vedeta a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Keo, dar a dezvăluit totodată și cum i-a marcat viața cei 8 ani petrecuți alături de el.

Keo și Andreea Bălan au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Deși mulți se așteptau ca cei doi să ajungă în fața altarului, din nefericire după 8 ani de relație și-au spus adio. Decizia a fost luată de comun acord, după ce artistul a fost prins pe picior greșit.

La acel moment, Andreea Bălan a suferit enorm, însă a găsit puterea să o ia de la zero și să își refacă viața.

Ce spune Andreea Bălan despre relația cu Keo

Mai mult decât atât, Andreea a mărturisit după mulți ani de la despărțire faptul că, deși relația lor s-a terminat urât nu poate să îl urască pe fostul său partener. Vedeta explică faptul că nu poate să uite momentele frumoase pe care le-a petrecut lângă Keo, dar recunoaște totodată că acesta a ajutat-o enorm să se dezvolte în carieră.

„A venit următorul și mi-a luat mințile (Keo). Noi am început relația când eu aveam 21 de ani și am stat opt ani împreună. A fost cea mai lungă relație. Nu voiam la 22 de ani să îmi fac familie, dar mai târziu pe le 26, 27 atunci am început să pun presiuni pe el.  Pentru mine el a fost un stâlp, un stâlp pentru că am învățat foarte multe de la el, fiind mai mare decât mine cu 12 ani.

El era foarte calm și mă calma, mă pondera. Doar că mai târziu mna… fiecare ne-am dezvoltat.

Eu m-am dezvoltat foarte mult în anii ăștia și dintr-o dată învățasem atât de multe lucruri de la el, încât ajunsesem la 27 de ani să pun presiune, să vreau familie, să vreau casă. 

Chiar dacă el a greșit la final eu nu îi șterg cu buretele toate lucrurile frumoase pe care le-a făcut pentru mine. Adică a făcut niște lucruri frumoase: albume, piese, idei, clipuri. Adică el m-a susținut, unele concepte de show el mi le-a găsit. M-a susținut foarte mult. Eu am crescut foarte mult ca artist lângă el”, a declarat Andreea Bălan.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 Apr. 2021, 10:43 Vedete
Pe aceeași temă