Ce sex va avea copilul Gabrielei Cristea. Va avea inca o fetita sau va avea un baietel?!

Publicat: 31 oct. 2018, 10:52 Autor: D. C. Vedete

Vesti bune pentru fanii prezentatoarei tv care sunt indragostiti de dulceata Victoria!

S-a aflat ce sex va avea copilul Gabrielei Cristea. Prezentatoarea Antena Stars este insarcinata cu inca o fetita! Vedeta a facut anuntul saptamana aceasta. Micuta Victoria, prima fetita a cuplului Gabi Cristea-Tavi Clonda, va avea o surioara in cateva luni.

Saptamana trecuta, Gabi Cristea a anuntat ca este insarcinata pentru a doua oara. Vedeta care in prezent are o emisiune la Antena Stars nu se astepta. Nici ea, dar nici sotul ei, Tavi Clonda, nu incercau sa mai conceapa un copil. Cei doi au fost uimiti.

Ce sex va avea copilul Gabrielei Cristea?

Acum, la cateva zile dupa ce a dat vestea cea mare, fosta vedeta Kanal D a marturisit si ce sex are viitorul copil. Gabi Cristea si Tavi Clonda vor avea inca o fetita! Cei doi sunt fericiti si abia asteapa ca Victoria sa aiba o surioara.

„Astăzi trăim fericirea în trei, din martie un alt suflet curat o să ne întregească familia. Tati și mami fac planuri, iar Victoria o să aibă grijă de suri-frățior”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook. Vedeta a împlinit 44 de ani si a postat o fotografie alături de soțul ei și alături de primul copil al cuplului, Bella Victoria Margot.

Ce sex va avea copilul Gabrielei Cristea. Va avea inca o fetita sau va avea un baietel!

Cum l-a anuntat Gabi Cristea pe Tavi ca e insarcinata

„Eu nu mă aşteptam să fiu însărcinată, pentru că nu mă simţeam a fi însărcinată. Ţineam cură de slăbire, îmi doream aşa, să facem lucruri pentru noi. Şi m-am trezit că sunt într-o întârziere, ca să zic aşa, nu îmi suna nimeni la uşă.

Nu a venit o zi, 2, 3…şi tot aşa, după care, la un moment dat, am zis să vedem ce putem face, că trebuie să o sun pe doamna doctor. Dar înainte, eu sigură pe mine că nu sunt însărcinată, mi-am făcut testul aşa…

Dar nu am terminat bine de făcut testul şi am văzut două liniuţe, era să leşin. M-am dus în cameră, unde Tavi mustăcea şi el şi i-am zis: na de aici!”, a spus Gabriela Cristea, potrivit Wowbiz.ro.

Publicat: 31 oct. 2018, 10:52 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă