Ce se întâmplă în aceste momente cu Cristina Ich. Șatena a spus adevărul despre relația cu Alex Pițurcă

Publicat: 23 Nov. 2019, 11:59 Vedete

Încurcate sunt căile Domnului... Mai ales când vine vorba de dragoste. Cristina Ich a trecut recent printr-o despărțire de 5 minute. Cuplul se pare că a trecut peste ”probleme” și au demonstrat că iubirea lor este mai puternică și împreună trec peste orice obstacol.

„Ne-am împăcat. A fost o despărţire de cinci minute. În lăuzie se întâmplă, hormonii. Eu mă despart de cinci ori pe zi. Eu m-am despărţit ca să am cu cine să mă împac. Aşa este la moldovence. Alex Piţurcă, te iubesc, dar te şi urăsc”, a scris Cristina Ich pe Instagram., a fost mesajul pe care Cristina Ich l-a publicat pe Instagram, după ce a anunțat despărțirea de Alex Pițurcă.

Cristina Ich și Alex Pițurcă formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Au trecut prin câteva episoade grele în relația lor, însă de fiecare dată au știut cum să își rezolve neînțelegerile.

Mai mult decât atât, în viața celor doi a apărut și o minunăție de băiețel pe care cei doi îl iubesc nespus.

Cristina Ich, despre despărțirea de Alex Pițurcă

Cristina Ich nu s-a sfiit să recunoască faptul că părinţii ei i-au dat, la un moment dat, anumite sfaturi înţelepte, pe care ea, însă, le-a ignorat. Șatena a făcut anunțul despărțirii chiar pe rețelele de socializare.

Noroc cu Noah în viaţa mea, în rest nimic bun. Stare civilă: singură. Şi aşa sper să rămân. Aplauze – circul ieftin s-a terminat. Oricum avea final. Nu e o glumă, am tras mult să fiu ok, dar când nu ai cu cine, nu ai. Aşa că, fetelor, când porniţi la drum să vă asiguraţi că persoana de lângă voi este ceea ce trebuie. Aşa este când nu-ţi asculţi părinţii. Dacă intri în tărâţe te mănâncă porcii„, este mesajul transmis de Cristina Ich pe Instagram.

Publicat: 23 Nov. 2019, 11:59 Vedete
Pe aceeași temă