Ce se întâmplă dacă înghiți sâmburii de măsline? Nici nu îţi imaginezi

Publicat: 24 Sep. 2019, 23:49 Life
Ce se întâmplă dacă înghiți sâmburii de măsline? Nici nu îţi imaginezi

Sâmburii de măsline oferă o mulţime de avantaje organismului, numărându-se printre cei mai sănătoşi sâmburi. Înainte de utilizarea lor în diverse scopuri, trebuie măcinaţi.

Află cate beneficii au sâmburii de măsline pentru organism şi sub ce forma ar trebui folosiţi.

Beneficiile sâmburilor de măsline

1. Pudra din sâmburi de măsline este un ingredient excelent pentru organism, avand în vedere că favorizează eliminarea toxinelor din el. Purificarea sângelui este una dintre problemele cu care se confruntă omul modern, astfel că ingredientele naturiste sunt de un real ajutor în acest caz şi nu numai.

Beneficiile sâmburilor de măsline

2. Sâmburii de măsline aduc beneficii şi persoanelor care au circulaţia sângelui deficitară. Praful obţinut în urma măcinarii lor poate fi consumat în diferite băuturi şi salate, însă, pentru cele mai bune rezultate, este indicat să optezi pentru lichide.

3. Dacă pielea ta şi-a pierdut prospeţimea şi vitalitatea, consumă frecvent pudră din sâmburi de măsline şi te vei putea bucura de rezultatele dorite în scurt timp. Important este să adaugi praful respectiv într-un pahar cu apă călduţă şi să îl consumi dimineaţa, pe stomacul gol.

De asemenea, îl poţi folosi pentru prepararea unor măşti naturiste. Spre exemplu, îl poţi combina cu miere, iaurt, suc de lămâie şi ulei de migdale dulci. Pielea ta va fi fină şi strălucitoarea la final, scrie unica.md

Publicat: 24 Sep. 2019, 23:49 Life
Pe aceeași temă