Ce se întâmplă cu emisiunea Mirelei Vaida. Prezentatoarea TV a făcut un anunț șocant pe rețelele de socializare

Publicat: 24 Jul. 2020, 08:49 Vedete

Mirela Vaida a făcut declarații cu privire la emisiunea pe care o moderează. După episodul de joi, 23 iulie, în care a fost difuzată o emisiune înregistrată, oamenii au lansat tot felul de zvonuri, ba chiar unii s-au gândit că show-ul a fost scos din grilă.

Potrivit unui comunicat de presă, doi dintre invitații permanenți ai emisiunii și un reporter au fost testați pozitiv cu COVID-19. Acesta este și motivul pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare.

Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului și siguranța persoanelor care au avut un contact direct. A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt suspecte.

Mirela Vaida a dezvăluit în direct, la Obervatorul Antenei 1, de la ora 19, cum s-a ajuns la această situație.

Veronica și Viorel Stegaru, confirmați pozitiv cu coronavirus

Din spusele prezentatoarei TV, totul a început în momentul în care Veronica Stegaru a avut unele probleme de sănătate și chiar dacă nimeni inițial nu s-a gândit că poate fi vorba de infecția cu noul coronavirus, Mirela Vaida ar fi insistat să li se facă testele.

”Eram îmbrăcată, machiată și urma să intru în pasa cu Observatorul orei 16. Veronica s-a întors de la Blăgești, după ce a vrut să evadeze, mă rog, ce a vrut să facă. E bine că am fost prevăzătoare. A venit luni, a spus că are ceva probleme cu bila. Ea nu avea febră. Am zis să le fac amândurora testul, soțul ei nu a avut vreun simptom”, povestește Mirela Vaida.

După primele teste făcute, cuplul a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Echipa Acces Direct a luat toate măsurile pentru a împiedica răspândirea virusului.

”Am aflat azi la 16 că sunt pozitivi la noul coronavirus, așa că decizia înțeleaptă a fost ca toată lumea să meargă acasă. Am chemat firme de specialitate care fac dezinfecție. DSP a intrat în legătură cu noi. Eu nu am intrat în contact direct cu ei. Noi nu ne vedem decât în emisiune, atât și nimic altceva. Nu am altă legătură cu aceste personaje. Am făcut și eu testul rapid, a ieșit negativ. Aștept și testul PCR, aștept să văd mâine ce spune”, a mai adăugat Mirela Vaida.

Publicat: 24 Jul. 2020, 08:49 Vedete
Pe aceeași temă