Ce se întâmplă cu averea lui Alin Oprea. Ce spune artistul trupei Talisman

Publicat: 15 Sep. 2020, 10:02 Vedete

Seara trecută, Alin Oprea de la Talisman a vorbit în emisiunea ”Xtra Night Show” de la Antena 1 despre divorțul care a scandalizat România.

Alin Oprea și soția se judecă în fața judecătorilor vis-a-vis de un partaj de peste un milion de euro, iar solistul de la Talisman vorbește despre situația celor șapte proprietăți ale sale, după divorțul de Larisa, conform Spynews.

El a investit în șapte locuințe din România și străinătate: 2 apartamente în zona Carol, donate, 1 apartament cu 5 camere, donat, o garsonieră, donată. Pe Calea Călărașilor a fost vândut apartamentul cu 2 camere, iar din această vânzare 20.000 de euro au ajuns în conturile copiiilor, iar restul banilor au însemnat avansul pentru locuința din Londra.

„Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele financiare ale vieții noatre, în sensul că mi-a blocat accesul în toate conturile de bani. Noi aveam înainte de mutarea la Londra 5 proprietăți în București. Am hotărât la un moment dat să facem donație copiilor aceste 5 proprietăți”, a spus Alin Oprea la TV.

Alin Oprea, scandal cu rudele fostei soții

Cunoscutul artist a mai povestit și faptul că fosta soacră și fratele Larisei i-au făcut un scandal monstru atunci când a fost în casa sa pentru a-și lua lucrurile. Alin Oprea a explicat faptul că în momentul în care s-a separat de fosta lui parteneră a plecat din locuință și s-a dus la un hotel, însă după câteva zile avea nevoie de lucrurile care rămăseseră acolo.

Când s-a dus să le recupereze a fost întâmpinat de soacra și cumnatul său în ușa casei, nu l-au lăsat să intre motiv pentru care vedeta a sunat la 112, iar la fața locului au intervenit trei echipaje de poliție.

Publicat: 15 Sep. 2020, 10:02 Vedete
Pe aceeași temă