Ce s-a întâmplat după divorțul lui Pepe de Raluca? Oana Roman: ”El nu era ok. Stăteam cu el la masă, cu copiii și stătea în capul mesei, își…”

Publicat: 24 apr. 2021, 14:17 Autor: Andreea Voicu Vedete

Cântărețul Pepe și Raluca Pastramă, soția sa, s-au separat, după ce au avut mai multe neînțelegeri în cuplu. Oana Roman, prietenă și apropiată a artistului, a mărturisit chiar în emisiunea online a lui cum s-a comportant cântărețul la masă, la o perioadă după ce ruptura s-a produs.

Oana Roman a făcut o dezvăluire în emisiunea online a lui Pepe de pe Youtube chiar despre însuși artistul. Fiind prietenă bună și apropiată cu artistul, Oana Roman îi dorește binele și a decis să mărturisească faptul că, după ce s-a produs ruptura, cântărețul a fost foarte afectat de situație.

„Dau din casă acum. El a avut Mc Hammer (n.r. personajul de la Te cunosc de undeva) în iarnă, atunci când a avut o situație foarte grea. El atunci era… nu era. Nu era ok. El nu era ok. Stăteam cu el la masă, cu copiii și stătea în capul mesei, își punea căștile și spunea: Mă scuzați un pic, dar brusc așa, le punea. Își punea alea și repeta singur două, trei ore”, a mărturisit Oana Roman, arată Cancan.

„El nu era deloc ok în momentul ăla. Nu era ok. Avea în cap… Noi am fost la tribunal, a fost nasol”, a mai mărturisit fosta parteneră a lui Marius Elisei.

Pepe și Raluca Pascu vor petrece Paștele împreună

Relația dintre Pepe și Raluca s-a terminat, dar cei doi au dovenit că poate exista o bună comunicare și înțelegere chiar și după un divorț dureros.

Pentru cele două fete ale lor, ambii sunt dispuși să facă orice și să lase orgoliile deoparte, astfel, celebrul artist a anunțat recent faptul că vor fi împreună de sărbători.

În cadrul unui interviu pentru playtech.ro aristul a făcut câteva dezvăluiri despre ce urmează să se întâmple: ”Sărbătoarea de Paşti, ca de altfel oricare altă sărbătoare, se petrece în familie. Asta vom facem şi peste câteva zile, de Paşti, când ne vom strânge în jurul mesei şi ne vom bucura de clipele petrecute împreună”, a spus Pepe. 

”Va fi după cum va dori Pepe!”, a comentat și Raluca Pascu.

Sursă foto: arhivă Ciao, capturi video Youtube

Publicat: 24 apr. 2021, 14:17 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă