Pepe și Raluca Pascu vor petrece Paștele împreună! Artistul a făcut primele declarații: ”Ne vom strânge în jurul mesei şi ne vom bucura de clipele petrecute”

Publicat: 19 Apr. 2021, 15:10 Vedete

Pepe și Raluca Pascu au în prezent o relație civilizată! Deși în urmă cu câteva luni lucrurile erau tensionate între cei doi, recent au anunțat că vor petrece Paștele împreună, alături de toată familia lor.

Relația dintre Pepe și Raluca s-a terminat, dar cei doi au dovenit că poate exista o bună comunicare și înțelegere chiar și după un divorț dureros.

Pentru cele două fete ale lor, ambii sunt dispuși să facă orice și să lase orgoliile deoparte, astfel, celebrul artist a anunțat recent faptul că vor fi împreună de sărbători.

În cadrul unui interviu pentru playtech.ro aristul a făcut câteva dezvăluiri despre ce urmează să se întâmple: ”Sărbătoarea de Paşti, ca de altfel oricare altă sărbătoare, se petrece în familie. Asta vom facem şi peste câteva zile, de Paşti, când ne vom strânge în jurul mesei şi ne vom bucura de clipele petrecute împreună”, a spus Pepe. 

”Va fi după cum va dori Pepe!”, a comentat și Raluca Pascu.

Totodată, artistul a făcut câteva dezvăluiri și despre fetele sale de care este tare mândru.

”Maria şi Rosa au tot ce le trebuie. Va fi dificilă alegerea Iepuraşului, dar ne vom descurca. Aşa cum se descurcă şi ele, în fiecare weekend, când au de făcut meditaţii, ambele. Maria e în clasa a doua, dar sistemul ăsta de predare online mi-a cam dat de gândit. Rosa e doar în clasa pregătitoare, dar îi prind bine lecţiile în plus. Aşa că au o oră de meditaţii la matematică şi una la engleză, sâmbăta, fiecare”, a explicat cântărețul.

Ce planuri de viitor are Pepe

Cât despre planurile sale de viitor, fostul soț al Ralucăi Pastramă este decis să dea tot ce este mai bun pentru a avea cât mai multe realizări în plan profesional.

„De la anul 2021 aştept schimbări în bine. Am început, din punctul meu de vedere, cu mult aplomb, cu mult curaj, ştiind că, dacă am trecut peste 2020, care a fost extrem de dificil, în 2021 lucrurile deja sunt oarecum în avantajul meu, pentru că nu am stat degeaba, şi asta contează foarte mult.

Profesional, îmi doresc să continui, să fiu sănătos, să pot să creez, să înregistrez cât mai multe videoclipuri, cât mai multe single-uri, să am proiecte în TV şi să merg foarte bine şi pe partea de online. Personal, nu pot să îmi doresc decât sănătate şi să mă bucur de familia mea şi de copiii mei”, a dezvăluit Pepe.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 19 Apr. 2021, 15:10 Vedete
Pe aceeași temă