Ce s-a ales de Olivia Steer, după ce s-a retras din televiziune. Soţia lui Andi Moisescu a devenit un personaj controversat

Publicat: 10 Mar. 2020, 18:00 General
Ce s-a ales de Olivia Steer, după ce s-a retras din televiziune. Soţia lui Andi Moisescu a devenit un personaj controversat

Olivia Steer a stârnit nenumărate controverse după ce a criticat metodele de tratament ale medicilor și soluțiile din medicina tradițională. Soția lui Andi Moisescu este împotriva vaccinării copiilor. Mai mult, a venit cu ipoteze șocante în legătură cu riscurile la care sunt expuși cei mici.

Olivia Steer, un personaj controversat

Olivia Steer a primit critici din toate părțile după ce și-a expus părerile legate de vaccinuri, medicamente și alte tratamente folosite împotriva bolilor. Soția lui Andi Moisescu este convinsă că orice problemă medicală se poate trata pe cale naturală. Aceasta a sfătuit pe toată lumea să apeleze la plante și la produse bio. Fosta prezentatoare dezaprobă total operațiile, chimioterapia, vaccinurile, mamografiile sau radioterapia.

Olivia Steer a profitat de orice ocazie pentru a promova acest stil de viață, atât prin intermediul rețelelor de socializare, cât și la televizor. Acum un an, soția lui Andi Moisescu a creat o adevărată isterie și a fost pusă la zid de toată lumea, după ce a participat la emisiunea ”Vorbește lumea”. Alături de ea, în platou s-a aflat și medicul pediatru Mihai Craiu. Subiectul discuției a fost vaccinarea copiilor.

Nu cred în ele, pentru că toate vaccinurile au în compoziţia lor mercur şi aluminiu, o combinaţie fatală, care de cele mai multe ori dă probleme de sănătate copiilor, iar în cazurile mai grave autism. Nu cumva vaccinații îi omoară pe cei nevaccinați?”, a fost declarația șocantă a Oliviei Steer. 

Doctorul Craiu i-a adus acesteia mai multe argumente științifice prin care să-i arate că părerea ei este total eronată și nu are nicio bază reală. Explicațiile fostei prezentatoare nu au avut nicio șansă de reușită în fața medicului. Astfel, după terminarea emisiunii, aceasta s-a ales cu și mai multe critici și acuzații dure din partea telespectatorilor, dar și din partea vedetelor.

Drama din spatele deciziilor radicale

Pentru a scăpa de valul de critici la adresa ei, Olivia Steer a luat atunci decizia de a-și închide toate conturile de pe rețelele de socializare. Mai mult, aceasta nu a mai apărut deloc în viața publică. În prezent, se ocupă de creșterea celor doi copii pe care îi are cu soțul său.

Olivia Steer și Andi Moisescu au împreună doi copii

Andi Moisescu și Olivia Steer au o căsnicie ce durează de mai bine de 15 ani. Îndrăgitul prezentator a dezvăluit și motivul pentru care soția sa a luat decizii radicale în ceea ce privește medicația și stilul de viață. În 2010, sora Oliviei Steer, Lavinia, s-a stins din viață la doar 38 de ani, din cauza cancerului. Aceeași boală necruțătoare l-a luat și pe tatăl acesteia de lângă ea. Lavinia a lăsat în urmă un băiețel de cinci ani, care a fost crescut de bunică, mama celor două surori.

Publicat: 10 Mar. 2020, 18:00 General
Pe aceeași temă