Ce reproşuri a primit Dan Bittman din partea copiilor săi: „Nu m-au iertat”

Publicat: 25 nov. 2023, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dan Bittman este fără doar şi poate unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din România. A muncit din greu pentru a-şi construi o carieră în industria muzicală, dar a plătit şi un preţ destul de mare pentru succesul de care se bucură în prezent.

Viaţa de artist nu este una uşoară, iar Dan Bittman confirmă acest lucru. Cântăreţul a simţit pe umerii săi greutăţile care vin la pachet cu faima. Acesta a recunoscut în cadrul unui interviu recent că a pierdut multe momente importante din cadrul familei sale, ba mai mult, copiii i-au reproşat acest lucru.

Dan Bittman: „Nu m-a iertat. Mi-a reproșat că nu am venit”

Solistul trupei Holograf a povestit o întâmplare pe care nu o poate uita niciodată. Fiul cel mic s-a supărat foarte tare în momentul în care tatăl lui nu a fost acasă de ziua sa de naștere.

„De foarte multe ori am simțit că mi-am neglijat familia când am fost plecat. Odată, mijlociul meu mi-a reproșat… Am rămas în aeroport în China, din cauza armatei coreene și s-a închis tot spațiul aerian din China și trebuia să vin acasă exact de ziua de naștere a lui Patrick, el era mic.

Am aterizat a doua zi, pentru că ne-am oprit în Paris, am stat acolo o noapte, în fine… nu m-a iertat. Mi-a reproșat că nu am venit de ziua lui, dar asta este… era mic, acum a crescut, a înțeles și nu au mai existat probleme. Mai ales că și el și cel mare, Alex, ambii fac muzică și încep să înțeleagă cum este. Nu știu dacă îmi calcă pe urme, pentru că ei fac alt gen de muzică. Alex compune mult și produce pentru alți artiști. I-am sfătuit să meargă pe drumul lor și să uite tot ce știu ei din familie. Să meargă pe drumul lor, chiar dacă este greu, este și frumos”, a spus Dan Bittman pentru playtech.ro.

De ce nu s-a căsătorit niciodată Dan Bittman

Căsătoria nu a fost niciodată o prioritate pentru celebrul cântăreţ. Dan Bittman a mărturisit că la un moment dat a fost la un pas de a se căsători, însă apoi și-a dat seama că nu este o decizie bună.

„Am considerat că nu e cazul. A fost un moment când era să se întâmple, nu a fost să fie. Datorită acelui moment, am creat piesa «Ți-am dat un inel», care de fapt trebuia să fie o piesă tristă, dar a ieșit o piesă frumoasă (…) 100% se schimbă (n.r. – lucrurile după ce doi oameni se căsătoresc). Sunt oameni care nu pot trăi unul fără celălalt și care își dedică viețile unul celuilalt, ceea ce e foarte frumos, numai că lucrurile se schimbă. Pe vremuri oamenii se căsătoreau și din nevoie, dar acum se merge mai mult pe independență. Acum femeile vor să aibă o carieră, să aibă banii lor, să fie independente”, a declarat Dan Bittman, într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

Sursă foto: social media

Publicat: 25 nov. 2023, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă