Ce pasiune are fiica Andreei Marin! ”Zâna Surprizelor” e tare mândră de fiica ei

Publicat: 03 Sep. 2020, 15:37 Vedete

Andreea Marin este una dintre cele mai respectate femei din România, mai ales datorită carierei sale în televiziune, dar și pentru implicarea ei în diferite proiecte sociale.

”Zâna Surprizelor” are o fiică superbă și talentată. Fetița pe care o are cu Ștefan Bănică Jr. a devenit domnișoară, iar Andreea Marin a dezvăluit că are pasiuni frumoase! Vedeta a postat pe rețelele de socializare o filmare în care o arată pe fiica ei în timp ce cântă la pian, creând un cadru romantic, care spune o poveste.

“Talentată Violeta la pian ❤️ Viitoare artistă internațională”, “Foarte frumos! Un copil la fel de talentat ca și sculptorul👏”, “Foarte frumos Andreea. Opera de Artă și talentul fetiței tale îți umplu inima de bucurie. Meriți să fii fericită. Vă îmbrățișez cu mult drag ființe minunate 💝💋💝🌹🍓🌺”, sunt o parte din mesajele pe care le-a primit Andreea Marin la postare.

View this post on Instagram

Seara dedicata ei, minunatei siluete sculptata in marmura neagra belgiana, sosita la noi acasă de departe… Sculptorul Marian Sava își are rădăcinile la Galați, dar a absolvit cursurile Academiei Regale de Arte Frumoase din Bruxelles, acolo trăiește și a cunoscut succesul, desăvârșirea ca artist. Lucrările sale, multipremiate la nivel internațional, sunt "vibrații in 3D" și au cucerit lumea artei, fiind expuse în locuri de prestigiu precum Parlamentul European, Muzeul Louvre din Paris, Palatul vienez Schonbrunn sau în colectii private de pe diverse continente. Despre Visatoarea sculptata în marmura neagra pe care am așezat-o in casa și in inima noastră, Marian Sava spune: "Dacă dragostea ar avea formă, de ce n-ar împrumuta de la valuri unduirea? Sau de la o adolescenta trupul felin și coapsele de amfora neagra? Visul in piatra poate fi la fel de cald precum prima iubire". Mulțumesc artistului și oamenilor dragi care au înțeles ca iubim frumosul și un dar ca acesta își are locul în inima noastră! ❤️ Iar Violetei mele, ii mulțumesc pentru mângâierea degetelor ei, alintand clapele de pian…

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Ce spune Andreea Marin despre cel de-al doilea copil

Andreea Marin se gândește și la cel de-al doilea copil: „E un dar pe care îl primești sau ba​. Ne mai dorim un copil, dar Dumnezeu este acolo sus și îmi doresc să fie cu mâna pe umerii noștri. (…) Violeta ar reacționa foarte bine, sunt convinsă”, a spus vedeta.

”Zâna Surprizelor”, mândră de fiica sa, Violeta

„Dimineți cu iubire… Aseară, am primit în dar un jurnal minunat cu pagini inspiraționale, editat odată cu cartea „Povestea mea”, Michelle Obama – mulțumesc, dragostea mea! Văzându-l, fetița mea l-a deschis si am zărit-o scriind ceva pe o pagină. Am dojenit-o puțin că îmi mâzgălește cadoul.

Când m-am trezit, am răsfoit și… iată ce am găsit. Mi-au dat lacrimile și mi s-a umplut inima de recunoștință și dragoste.

Uneori, ii credem doar „copii”, uităm de câtă profunzime sunt în stare, ne vine greu să credem că ei văd, realizează, apreciază eforturile noastre ca părinți. Dacă am conștientiza, ne-ar fi adesea mult mai ușor.

Cel mai bun combustibil pentru motorul nostru interior e dragostea lor. Când o simțim, o binecuvântare fără seamăn ne îmbrățișează inima. Oare ei știu cu adevărat cât de mult ii iubim? Știm să exprimăm tumultul de dragoste care locuiește în noi de când i-am simțit sămânță în noi, crescând în fiecare clipă, de atunci până azi Bună dimineața, pretuiește viața! Mulțumesc, te iubesc, Violeta mea!”, a scris Andreea Marin.

Publicat: 03 Sep. 2020, 15:37 Vedete
Pe aceeași temă