Ce salariu încasa Andreea Marin în urmă cu 20 de ani, când se afla la pupitrul emisiunii ”Surprize, surprize”

Publicat: 13 Aug. 2020, 10:28 Vedete

Andreea Marin este una dintre figurile-emblemă ale televiziunii românești. În anul 1999, ea se afla la pupitrul emisiunii ”Surprize, surprize”, difuzat de TVR1.

”Zâna Surprizelor” a ajuns rapid la inimile oamenilor prin modul ei de a fi, prin implicare și perseverență. Andreea Marin a avut un succes uriaș din momentul în care a prezentat emisiunea ”Surprize, surprize”, primind chiar un premiu, ”TV Mania Award for Best Show About Ordinary People”. Timp de 9 ani și 18 sezoane, Andreea Marin a fost gazda show-ului. Chiar dacă a avut un succes enorm, ”Zâna Surprizelor”, totuși, nu încasa atât de mulți bani la începutul anilor 2000. Abia după ce a ajuns directorul emisiunii a reușit să primească mai mulți bani.

Bruneta povestea că nu deținea piese vestimentare scumpe, pentru că nu își permitea. Mai mult decât atât, vedeta își amintește că era plătită cu jumătate de normă.

”Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune”, își amintește vedeta, potrivit VIVA.

Andreea Marin: ”Eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic„

Andreea Marin a luat-o de la început, făcea interviuri pe stradă, iar perioada respectivă a fost foarte grea pentru ea. Din banii primiți își permitea să își cumpere pe lună doar o sticlă cu suc accidulat și să își plătească taxiul de la cămin până la muncă.

”Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri”, a mai povestit Andreea Marin.

Publicat: 13 Aug. 2020, 10:28 Vedete
Pe aceeași temă