Are sau nu operații estetice Andreea Marin? Vedeta a mărturisit cum se menține în formă

Publicat: 02 Aug. 2020, 13:04 Vedete

Am văzut-o foarte mult timp pe micile ecrane, dar sunt întrebări ale căror răspunsuri le-am aflat pe parcurs, când Andreea Marin a făcut mărturisiri. Are sau nu operații estetice ”Zâna Surprizelor”?

Ecuația e simplă: Andreea Marin este împătimita tratamentelor non-invazive, astfel că până în acest moment nu și-a făcut nicio operație estetică și, așa cum spune și vedeta, nici nu ar avea de gând. ”Zâna Surprizelor” are 45 de ani, un ten impecabil, face sport zilnic și are grijă la alimentație.

„Am 45 de ani, nu îmi doresc să fac operații estetice, de aceea caut soluții non-invazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât și de corp. În plus, încerc să fac mișcare, eu oricum sunt un om foarte energic și să mănânc sănătos”, a explicat Andreea Marin, pentru Click!.

Cum își îngrijește tenul

Andreea Marin mărturisea în urmă cu câțiva ani faptul că dacă îți îngrijești pielea corect, atunci ai aflat secretul unui ten frumos!

„Mi-aș dori tare mult ca în definiția frumuseții să se afle omul care știe să îmbătrânească frumos și demn, vertical, cu eleganță în atitudinea față de întâmplările vieții și cu o forta de a trece peste orice moment dificil. O cremă și un tratament de calitate vin sa completeze aducând strălucirea și încrederea de care ai nevoie pentru a te simti bine in pielea ta. Bunicile mele au înaintat în vârstă frumos, elegant și demn, trăind o viața cu moderație, făra excese și având două obiceiuri sănaătoase, respectate cu sfințenie, pentru îngrijirea lor: își țineau tenul curat, nu adormeau fără a folosi un lapte pentru față pentru curățarea porilor. De asemenea, foloseau o cremă simplă pentru hidratare. La fel și mama.

Orice descoperire în domeniu in plus e un bun câștigat. Dar, fără acești doi pași de bază – un demachiant bun și o cremă de hidratare de calitate, mai ales în mediul viciat în care trăim azi – nu poti spune că îi dau tenului tău o șansă reală să înainteze frumos în timp. Asta e lecția moștenită de mine de la femeile dragi din viața mea.

Eu, spre exemplu, aveam probleme serioase cu tenul care se păta de la soare. 2016 a fost primul an în care am evitat această problemă, după ce am avut parte de un tratament extraordinar, care a făcut minuni. Mi-a îngrijit atât de bine tenul încât am reușit să trec peste anotimpul verii fără să ma mai aleg cu pete pe ten”, a povestit Andreea Marin.

Publicat: 02 Aug. 2020, 13:04 Vedete
Pe aceeași temă