Andreea Marin, arăți superb! La 45 de ani, vedeta are un ten impecabil

Publicat: 17 Jun. 2020, 09:34 Vedete

Andreea Marin a ajuns la vârsta de 45 de ani și are un ten impecabil. E superbă! Vedeta a dezvăluit ce ”secret” are și ce ritual de înfrumusețare face.

Frumoasa vedetă are o piele foarte fină și nu se sfiește să se fotografieze atunci când nu are niciun strop de machiaj pe față. Mai mult decât atât, bruneta a apelat și la specialiști pentru a face diferite tratamente corporale de biostimulare, dar și de hidratare și atenuare a liniiilor fine de pe ten. Tratamentul care durează câte 30 de minute ar fi echivalent cu două ore de sport.

Andreea Marin mărturisea în urmă cu câțiva ani faptul că dacă îți îngrijești pielea corect, atunci ai aflat secretul unui ten frumos!

„Mi-aș dori tare mult ca în definiția frumuseții să se afle omul care știe să îmbătrânească frumos și demn, vertical, cu eleganță în atitudinea față de întâmplările vieții și cu o forta de a trece peste orice moment dificil. O cremă și un tratament de calitate vin sa completeze aducând strălucirea și încrederea de care ai nevoie pentru a te simti bine in pielea ta. Bunicile mele au înaintat în vârstă frumos, elegant și demn, trăind o viața cu moderație, făra excese și având două obiceiuri sanatoase, respectate cu sfintenie, pentru ingrijirea lor: isi tineau tenul curat, nu adormeau fara a folosi un lapte pentru față pentru curățarea porilor. De asemenea, foloseau o crema simpla pentru hidratare. La fel si mama.

Andreea Marin avea probleme cu tenul din cauza soarelui

Orice descoperire în domeniu in plus e un bun castigat. Dar, fara acesti doi pasi de baza – un demachiant bun și o crema de hidratare de calitate, mai ales in mediul viciat în care trăim azi – nu poti spune ca ii dau tenului tau o sansa reala sa inainteze frumos in timp. Asta e lectia mostenita de mine de la femeile dragi din viata mea.

Eu, spre exemplu, aveam probleme serioase cu tenul care se păta de la soare. 2016 a fost primul an in care am evitat această problemă, dupa ce am avut parte de un tratament extraordinar, care a facut minuni. Mi-a îngrijit atât de bine tenul încât am reușit să trec peste anotimpul verii fără să ma mai aleg cu pete pe ten”, a spus Andreea Marin, potrivit Libertatea.

Publicat: 17 Jun. 2020, 09:34 Vedete
Pe aceeași temă