Ce nu știai despre Raluca Bădulescu! Ce ține mereu în geantă vedeta

Publicat: 14 Jul. 2020, 14:50 Vedete

Raluca Bădulescu a fost, este și va fi mereu o femeie puternică, o divă și o iubitoare de modă. Dar iată câteva lucruri pe care nu le știai despre jurata de la ”Bravo, ai stil!”.

Raluca Bădulescu face parte de mult timp din show-ul ”Bravo, ai stil!”, care este difuzat de Kanal D. Vedeta, care este unul dintre jurații emisiunii, a dezvăluit pentru Revista VIVA ce ascunde în geantă, dar și ce fel de lucruri și activități îi plac.

Ce nu știai despre Raluca Bădulescu! Ce ține mereu în geantă

Întrebată ce ascunde în poșetă, Raluca Bădulescu a mărturisit că ține o pereche de ochelari de soare, farduri, un ruj roșu, cardul, telefonul, cheile de la mașină și o ciocolată. De asemenea, puțini știu că vedeta locuiește pe Calea Victoriei din București, iar artistul ei preferat este Freddy Mercury.

Întrebată cum își alege ținutele de zi, ce o inspiră și la ce piesă vestimentară nu renunță niciodată, Raluca Bădulescu a deschis cutiuța plăcerilor și a mărturisit amănunțit.

”Ținutele pe care mi le aleg, de zi sau de seară, sunt atent studiate, până la cele mai mici amănunte și conțin, obligatoriu, un element glamour. Sursa mea de inspirație este un cumul de lucruri și experienț pe care le-am trăit, cărți citite, filme vizionate, muzică, modă, locruri minunate pe care le-am vizitat, oameni extraordinari pe care i-am întâlnit. Sunt foarte multe lucruri care mă inspiră, dar toate trecute prin filtrul meu personal”, a spus Raluca.

În legătură cu piesa vestimentară la care Raluca Bădulescu nu poate renunța, vedeta a spus: ”Sunt foarte multe lucruri la care nu pot renunța, deși nu le port sau nu le voi mai purta vreodată. Din acest motiv, toată casa est plină de o grămadă de lucruri frumoase: rochii și jachete de la Gianni Versace, pantofi Alexander McQueen, bijuterii. Multe piese vestimentare care sunt statement-uri pentru mine”.

View this post on Instagram

#iwokeuplikethis ??

A post shared by Raluca Badulescu (@raluca.badulescu) on

Publicat: 14 Jul. 2020, 14:50 Vedete
Pe aceeași temă