Ce mesaj transmite Monica Anghel! Artista are Coronavirus!

Publicat: 23 sept. 2021, 20:11 Autor: Dora Bazavan Vedete

Monica Anghel a fost depistată pozitiv cu Covid 19!

Se pare că ieri vedeta știa că are deja Covid însă aștepta și rezultatul testului PCR, care, la rândul său, a ieșit pozitiv.

 Monica Anghel și-a anunțat azi fanii și pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare că a făcut Covid. “Sunt vaccinată cu ambele doze și cu toate acestea tot am făcut Covid… Aveți grijă de voi!”, a fost mesajul postat de actrița și cântăreața Monica Anghel. Fanii, colegii și prietenii au încurajat-o dar nu toate urările de pe social media au fost pozitive.

“Toată vara nu am auzit de nicio vedetă să facă….Dar de o săptămână, începând cu Petrică Cercel ce a murit…Adela Popescu…Viorica de la Clejani…Theo Rose etc. Acum și Monica. E clar punctul culminat e cum au dictat ăștia, în toamnă-iarnă e jale. Și în martie 2022 se termină!”, a scris un internaut pe pagina de Facebook a Monicăi Anghel.

“Și eu sunt vaccinată și reinfectată”, a scris altă admiratoare. În schimb, altcineva care nu crede în Covid i-a lăsat Monicăi Anghel acest mesaj: “Au transformat gripa în Covid! Dacă faci pneumonie, febră, roșu în gât sau alte forme de răceală, te bagă direct la Covid! Țelul lor este depopularea”. Asta în timp ce Horia Brenciu și Gabriela Firea îi urau Monicăi Anghel, multă sănătate!

 

Publicat: 23 sept. 2021, 20:11 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×