Ce mesaj i-a transmis Laura Cosoi lui Smiley, după ce a aflat că el și Gina Pistol formează un cuplu

Publicat: 20 Feb. 2021, 16:36 Vedete

Laura Cosoi și artistul Smiley au format un cuplu în trecut, și chiar a fost unul dintre cele mai apreciate la momentul respectiv. După ce s-au despărțit, cei doi au rămas prieteni.

Laura Cosoi și Smiley au rămas în relații bune, după ce s-au despărțit. După ce vedeta a aflat că artistul formează o relație cu frumoasa Gina Pistol, care va deveni mămică în curând, chiar i-a transmis și un mesaj și i-a felicitat pe cei doi.

”Noi am fost atunci foarte iubiţi ca pereche, oamenii plângeau când ne-am despărţit. N-am avut probleme că presa ne-a surprins într-o ipostază greşită sau că au scris ceva urât despre noi, că nu aveau ce. Nu aveam secrete sau un trecut încărcat. Nu ne-am înşelat. Deci nu pot spune că ne-a dăunat în vreun fel (n.r. expunerea media)

(…) Da, l-am felicitat. Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi. Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun”, a spus Laura Cosoi pentru Ok Magazine.

Ce nume au ales Gina Pistol și Smiley pentru fetița lor

Smiley și Gina Pistol mai au puțin până să devină părinți. În așteptarea marelui eveniment, cei doi au pregătit terenul pentru venirea pe lume a fetiței lor: au luat cărucior, scaun de mașină, pătuț și au reamenajat un spațiu pentru camera copilului.

Totodată, Smiley spune că e emoționat și că s-au consultat în privința numelui, dar îl vor dezvălui după ce Gina va naște.

„Ne-am decis asupra numelui, dar îl divulgăm decât după ce se întâmplă. Deja m-am apucat de sală, să mă pregătesc fizic. Nu am o frică că o să fie fetiță. Sunt foarte încântat de treaba asta și abia aștept să o văd, să o cunosc. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumoasă. Abia aștept să o țin în brațe. Sunt puțin așa emoționat, pentru că nu sunt foarte îndemânatic, dar când vine vorba de lucruri importante mă mobilizez”, a zis Smiley într-o emisiune TV.

sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 20 Feb. 2021, 16:36 Vedete
Pe aceeași temă