Ce mesaj a transmis Marius Elisei, după ce s-a zvonit că ar avea o iubită: ”Totul se întâmplă la momentul potrivit”

Publicat: 12 Apr. 2021, 15:17 Vedete
Ce mesaj a transmis Marius Elisei, după ce s-a zvonit că ar avea o iubită: ”Totul se întâmplă la momentul potrivit”

În urmă cu câteva săptămâni, Oana Roman a dezvăluit faptul că Marius Elisei ar avea o iubită. Recent, bărbatul a făcut câteva declarații, adâncind și mai tare misterul din viața sa.

Oana Roman trece cu greu prin această perioadă de după divorț. Nu același lucru l-am putea spune despre fostul său soț, care pare să își continue viața fără să se mai uite în spate.

O presupusă relație l-ar fi împiedicat pe Marius Elisei să accepte propunerea Oanei Roman de a merge cu ea și fetița lor în vacanță:  ”A refuzat-o pe Iza, că doar nu îl chemam eu, că eu nu mai am nici o treabă. Iza și-a dorit foarte mult ca el să vină în vacanță. I-am zis „Uite, acum, cand am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea.” A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are”, a povestit Oana Roman la Antena Stars.

Ce mesaj a transmis Marius Elisei

Recent, Marius Elisei a publicat un mesaj cu subînțeles pe pagina sa de Instagram.

Învață să ai răbdare. Totul se întâmplă la momentul potrivit”, a fost mesajul transmis de fostul soț al vedetei. Iar, apoi, a urmat un alt mesaj: ”Când îți este frică să începi un lucru, fix atunci trebuie să îl începi”

Fanii celor doi au rămas surprinși, iar cei mai mulți dintre ei au considerat faptul că mesajele sunt special publicate pentru noua femeie din viața lui.

Ce s-a întâmplat cu lucrurile lui Marius Elisei care au rămas în casa Oanei Roman

Oana Roman a trecut printr-o serie de schimbări majore de când a divorțat. Pe lângă schimbările pe care le-a făcut fizic, aceasta a făcut câteva modificări și în casa sa.

Mai exact, zilele trecute, vedeta a avut câteva ore libere de care a profitat să îi strângă lucrurile fostului soț, care au rămas în casa ei.

”Între timp i-am împachetat eu hainele și le-am pus în cutii și am eliberat dressingul. Au trecut două luni de la divorț și mi se pare că era cazul să se definitiveze lucrurile. Erau 3 sferturi din haine încă acasă. Eu nu cred că le-a lăsat cu niciun gând. Doar cred că nu a avut loc să le împacheteze și nici nu știu cât loc are acolo unde s-a mutat. I-am spus să vină să le ia. Le-am pus pe ale mele în locul hainelor lui”, a explixat vedeta la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 Apr. 2021, 15:17 Vedete
Pe aceeași temă