Ce mănâncă Andreea Raicu atunci când crede că nu o vede nimeni. Recunoaște că ani de zile s-a înfometat

Publicat: 07 Oct. 2021, 11:13 Vedete

Ce mănâncă Andreea Raicu atunci când crede că nu o vede nimeni? Se pare că vedeta rămâne fidelă unui stil de viață sănătos, indiferent de locație șid e companie, așa cum s-a întâmplat recent. 

Ce mănâncă Andreea Raicu

În aproape toate interviurile pe care le-a acordat recent, Andreea Raicu a vorbit despre vindecare și acceptare. Dar și mult sport. Și ce merge cel mai bine cu sportul, dacă nu o dietă echilibrată.

Misiune pe care Andreea o bifează chiar și atunci când iese în oraș, nu doar acasă. Cum s-a întâmplat recent. Ea a mers cu o prietenă într-un mall din Capitală, unde și-a comandat o salată cu avocado, iar apoi s-a îndreptat spre zona de mese.

Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Ce dietă ține acum Andreea Raicu, după ce s-a și înfometat

Andreea a recunoscut că nu a fost întotdeauna un exemplu, dat fiind că era obsedată să fie slabă, și s-a înfometat ani de zile.

Într-o postare pe blogul ei, a vorbit despre obsesia pe care a avut-o ani de zile legat de greutate.

Ani de zile am fost obsedată să fiu slabă, foarte slabă, cea mai slabă. De aceea, eram mereu în căutarea tuturor variantelor care mă puteau duce pe drumul corect. Astfel încât să ating greutatea ideala din mintea mea (…) Ani de zile am fost într-un dezechilibru continuu și o frustrare că nu pot mânca ce îmi doresc. Până când nu mai puteam și sfârșeam mâncând ciocolată la 2 noaptea. Și nu doar o bucățică, ci o ciocolată întreagă sau jumătate de borcan de șerbet”, spune Andreea, care, în urma acestor derapaje alimentare s-a ales și cu o poreclă: Termita.

 

Publicat: 07 Oct. 2021, 11:13 Vedete
Pe aceeași temă