Cum arată Andreea Raicu nemachiată! ”O altă minciuna ca multe pe care le vezi pe…”

Publicat: 21 Jun. 2021, 08:44 Vedete

Andreea Raicu are vârsta de 43 de ani, dar nu se ascunde nicio secundă în fața celorlalți, atunci când vine vorba despre propria imagine și modul în care arată. Recent, vedeta s-a fotografiat pe rețelele de socializare fără un strop de machiaj, iar în dreptul imaginii a și notat un mesaj. Ce a scris Andreea Raicu în postare?

Andreea Raicu a ajuns la vârsta de 43 de ani, iar aceasta este extrem de frumoasă. Și sexy și cu foarte multă încredere în sine, Andreea Raicu a postat o imagine pe rețelele de socializare în care apare nemachiată, ba chiar cu fața odihnită și naturală. În dreptul imaginii a și notat un mesaj pentru urmăritorii ei.

„Așa arăt eu când mă trezesc dimineața! O altă minciuna ca multe pe care le vezi pe Instagram și care te frustrează pentru că simți că nu ești la fel de frumoasă, perfectă, radiantă ca femeile pe care le urmărești.

Daca simți asta și când te uiți la fotografiile cu mine, te rog, da swipe left ca să vezi realitatea. Nu cred că se trezește nimeni ca în reviste sau pe Instagram. Eu mă trezesc uneori cu ochii umflați de la oboseală sau mai știu eu ce altceva și am învățat să fiu ok cu asta. Nu am fost mereu. Presiunea de a arăta mereu bine, e peste tot și e ca un bolovan de 100 kg pe care îl cari după tine în fiecare moment.

Cum e? Epuizant, nu? Acceptă că nu există acea perfecțiune pe care o cauți după ce te uiți pe Instagram. Frumusețea ta vine din bucurie, libertate, din acceptarea a cine ești, iar tu ești perfectă așa cum ești: într-o zi cu pielea frumoasa în alta cu ochii umflați. E ok să nu fii ok. Repetă acest lucru pana când simți ca l-ai asimilat”, a scris Andreea Raicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

Andreea Raicu, mărturisiri dureroase din trecut

Andreea Raicu a reușit să ajungă la un echilibru în prezent, însă drumul către pacea interioară nu a fost deloc unul ușor, trecând de-a lungul anilor prin multe obstacole. Fosta prezentatoare TV a vorbit despre perioadele grele prin care a trecut, în copilărie, și modul în care au marcat-o. A acumulat experiență, a învățat din greșelile trecutului, iar acum poate spune că este împăcată cu sine.

Andreea Raicu a vorbit în cadrul interviului cu Mihai Morar despre copilărie și modul în care a fost afectată în perioada respectivă. Așa cum spune și bruneta, a ”suferit de rana abandonului”.

”O copilărie nefericită nu înseamnă că trebuie să ai niște părinți care te bat sau niște părinți aloolici. O copilărie nefericită este când ești un copil singur. Eu am crezut că am fost un copil iubit”, a spus Andreea Raicu în interviul acordat lui Mihai Morar, pe Youtube, arată Antena Stars.

Eu am suferit de rana abandonului, pentru că mama mea pleca foarte mult de acasă și eu aveam nevoie de ea și ea nu era. Am fost un copil foarte trist, iar acest lucru nu a fost acceptat la mine în familie și apoi am încercat să arat că eu sunt un copil foarte vesel. Am descoperit lucrul acesta care m-a șocat, că eu am fost un copil foarte trist. Eu primeam foarte multe cadouri care să suplinească această lipsă”, a mai spus vedeta.

sursă foto: Instagram Andreea Raicu, arhivă Ciao, capturi video Youtube

Publicat: 21 Jun. 2021, 08:44 Vedete
Pe aceeași temă