Ce înseamnă horoscopul runelor. Cum prezice viitorul Mihai Voropchievici

Publicat: 23 May. 2020, 17:00 General
Ce înseamnă horoscopul runelor. Cum prezice viitorul Mihai Voropchievici

Horoscopul runelor a început să fie din ce în ce mai căutat și în țara noastră. Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici este unul dintre cei care se ocupă de interpretarea runelor și cu ajutorul acestora, realizează previziunile pentru fiecare zodie.

Ce sunt, de fapt, runele

În Dicționarul explicativ al Limbii Române, cuvântul ”rună” este descris ca fiind reprezentarea ”caracterelor grafice ale celor mai vechi alfabete germanice și scandinave”. În trecut, aceste popoare considerau runele ca fiind simboluri care ascund, de fapt, niște secrete și care aduc cu ele mesaje misterioase.

Pe baza acestor credințe, nordicii se foloseau de rune pentru a face diferite previziuni. Chiar și medicii apelau la ele pentru a reuși să vindece oamenii de boli. Încă din secolul al XVII-lea, runele au început să devină un joc de societate în cercurile nobile ale britanicilor sau ale nordicilor.

Runele reprezintă 24 de caractere din alfabetul runic german și sunt făcute din piatră sau din lemn. Pe fiecare dintre acestea este trecut un nume, care are legătură fie cu un zeu, fie cu un fenomen sau chiar cu un obiect.

Există și o rună mută, care nu are desenat pe ea niciun simbol. Aceasta se numește Wyrd. Cei care se ocupau de previziuni puneau toate runele într-un săculeț, apoi persoana care dorea să i se ghicească punea o întrebare, după care se scotea o rună. În funcție de simbolul acesteia, omul afla răspunsul la ceea ce îl interesa.

Cum realizează Mihai Voropchievici horoscopul runelor

Din punctul de vedere al astrologilor sau al numerologilor, runa înseamnă, de fapt, un simbol care are anumite puteri magice. Atunci când se iau în considerare toate runele, se poate crea un întreg sistem, care oferă informații prețioase legate de viață.

Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi și numerologi din România. Acestea se folosește și de rune, pentru a realiza horoscopul fiecărei zodii. Cu ajutorul acestor simboluri, Mihai Voropchievici reușește să descifreze anumite situații și să obțină răspunsuri la mai multe întrebări.

Considerate drept ”alfabetul zeilor”, aceste pietre mistice au anumite puteri care pot transmite mesaje de la zei. În plus, se pot folosi ca amulete, pentru a oferi protecție împotriva lucrurilor rele.

Chiar dacă horoscopul runelor nu oferă neapărat o rezolvare totală a problemelor, totuși poate servi ca indiciu, de care o persoană se poate folosi pentru a lua decizia corectă.

Mihai Voropchievici realizează atât horoscopul runelor pentru fiecare săptămână, cât și pentru fiecare lună în parte. De exemplu, pentru luna mai, pietrele mistice i-au arătat numerologului că cele mai multe zodii vor avea parte de liniște sufletească și de multe bucurii.

Publicat: 23 May. 2020, 17:00 General
Pe aceeași temă