Horoscop dragoste luna Mai. Zodiile care se îndrăgostesc iremediabil și își formează o familie

Publicat: 13 May. 2020, 15:34 Life

Vești extraordinare pentru mai multe zodii! Vor avea parte de o surpriză colosală începând cu luna aceasta, căci se vor îndrăgosti iremediabil și unde mai pui că își vor forma și o familie.

Horoscop dragoste luna Mai – Capricorn

Este fericire mare pentru nativii Capricorn, deoarece aceștia își vor consolida relația pe care o au în prezent și, cine știe, poate chiar urmează și o cerere în căsătorie! Partenerul Capricorn se implică mai mult în relația de cuplu și așteaptă cu nerăbdare ziua în care va deveni, oficial, mire. Mai mult decât atât, are și o bună dispoziție și Capricornul este fericit cu persoana iubită!

Horoscop dragoste luna Mai – Săgetător

Nativii Săgetător sunt și ei fericiți tare luna aceasta, deoarece vor avea parte de o surpriză majoră: un nou membru își va face apariția în familie, și anume un copil. Nativul Săgetător este pregătit pentru pasul următor, mai ales că este iubitor al relațiilor sentimentale sincere. Apariția unui copil în viața de cuplu este benefică, pentru că nativul Săgetător se va apropia și mai mult de partener.

Horoscop dragoste luna Mai – Berbec

Chiar dacă în ultima perioadă au avut certuri cu partenerul de viață, din cauza faptului că nativul Berbec este foarte încăpățânat, nu trebuie să sară peste anumite aspecte sociale și emoționale. Cine știe, poate luna mai chiar va veni cu o surpriză frumoasă pentru acești nativi, mai ales că se apropie vara. Poate o cununie religioasă sau chiar o propunere pentru a forma o familie!

Horoscop dragoste luna Mai – Fecioară

Fecioarele au trecut prin perioade grele și supărătoare, dar când văd iubirea din privirea partenerului parcă nici nu mai contează faptul că a avut greutăți. Nativul Fecioară se bucură de prezența persoanei iubite în viața sa și, mai mult decât atât, poate chiar se așteaptă să mărească familia printr-o adopție. Pentru nativii singuri, Cupidon le bate la ușă, căci începând de acum își vor găsi sufletul pereche.

Publicat: 13 May. 2020, 15:34 Life
Pe aceeași temă