Mihai Voropchievici, acuzat de escrocherie. Cine l-a desființat pe reputatul numerolog

Publicat: 14 Apr. 2020, 18:15 General
Mihai Voropchievici, acuzat de escrocherie. Cine l-a desființat pe reputatul numerolog

Mihai Voropchievici este cel mai cunoscut numerolog din România, însă nu toată lumea este de acord cu previziunile făcute de acesta. Deși este specializat în astrologie, numerologie, chiromanție și cartomanție, acesta a fost acuzat de escrocherie. Mai mult, s-a spus că Voropchievici face bani în urma ignoranței de care dau dovadă oamenii.

Mircea N. Stoian, acuzații dure la adresa lui Mihai Voropchievici

Jurnalistul Mircea N. Stoian este unul dintre contestatarii lui Mihai Voropchievici. Acesta a folosit cuvinte grele la adresa numerologului, pe care l-a acuzat că profită de faptul că oamenii sunt naivi și au încredere în previziunile lui. Jurnalistul este convins că tot ceea ce spune Voropchievici este fals și astfel banii pe care îi face nu provin dintr-o sursă corectă.

”Mihai Voropchievici ar ghici și în nodurile de la șireturi. Bani să iasă! Mihai Voropchievici se numără printre micii escroci mediatici care profită din plin. Și cu cheag la buzunar de curiozitatea maladivă a ignoranților de ambele sexe întru descoperirea viitorului, mai apropiat sau mai îndepărtat. Ba la Antena 3, ba la România TV, ba la Antena Stars, fostul desenator tehnic, convertit la ezoterism de tarabă, îndeasă pe gâtul fraierilor, care se uită în gura lui ca țăranul la vitrinele de la mall, tot felul de inepții și platitudini”, a afirmat Mircea N. Stoian pe blogul personal.

Cunoscutul numerolog se ocupă și cu previziunile runelor. Mai exact, toate cifrele și semnele magice care țin de fiecare zodie. Mircea N. Stoian a contestat în termeni duri și această activitate.

”O găselniță psihologică prin care se comunică interlocutorului informații cu caracter general valabil, dându-i impresia că el este destinatarul exclusiv al mesajului. Dragă cititorule, dacă ai puțină minte în capul ăla al tău și așa destul de mic, nu mai pune boticul umed de gazelă proaspăt mulsă la toate tâmpeniile spuse de Voropchevici și de gașca de ”clarvăzătoare” care amestecă ezoterismul cu doctrina creștină, zoroastrismul și divinația pentru a câștiga bani de la proști”, a mai spus jurnalistul.

Cine este Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a devenit extrem de cunoscut în România mai ales după ce a început să apară în diferite emisiuni, la mai multe posturi de televiziune. Previziunile sale sunt foarte urmărite și apreciate de către telespectatori. Celebrul numerolog a studiat foarte bine artele divinatorii și este specializat în astrologie, numerologie, chiromanție și cartomanție.

Acesta a scris și o carte, intitulată ”Numerele, zodiile și sănătatea”, care a apărut în 2017. În cele 56 de pagini autorul ne poartă în tainele numerologiei, o știință care a fost analizată încă din cele mai vechi timpuri. Concluzia principală a cărții și a numerologiei, în general, este că în viață nimic nu este întâmplător.

Mihai Voropchievici a dezvăluit și că are o singură superstiție pe care o respectă întotdeauna. Atunci când se dă jos din pat dimineața, nu pune piciorul stâng pe podea. În ceea ce privește religia, celebrul numerolog a recunoscut că este un om credincios.

”Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest”, a declarat Voropchievici.

Publicat: 14 Apr. 2020, 18:15 General
Pe aceeași temă