Ce i-a spus George Burcea Andreei Bălan înainte să plece din casa ei. Artista a suferit un şoc

Publicat: 04 Mar. 2020, 09:41 Vedete

Între Andreea Bălan şi George Burcea au început să apară probleme în urmă cu câteva luni, chiar dacă cei doi au încercat să păstreze aparenţele. Cel care ar fi dorit să pună punct căsniciei este se pare actorul, deşi frumoasa cântăreaţă a făcut orice să îl facă să se răzgândească.

De câteva săptămâni, George Burcea s-a mutat din casa în care locuia cu fiicele sale şi cu Andreea Bălan. Înainte de plecare actorul i-a făcut soţiei sale o mărturisire şocantă.

„Discuțiile dintre Andreea Bălan și George Burcea au fost extrem de tensionate, chiar dacă nu a mai devenit agresiv verbal cu ea. Dar i-a spus că nu o iubește, că nu o mai vrea. Și i-a spus-o foarte dur, nu a menajat-o deloc”, au declarat surse pentru Wowbiz.

Andreea Bălan a sperat până în ultima clipă că se va împăca cu George Burcea, însă actorul nu doreşte să mai ia în considerare această variantă.

Mama Andreei Bălan, afectată de divorţul fiicei

Paparazzi de la Cancan au surprins-o pe Valeria Bălan, mama frumoasei artiste, în fața locuinței sale, după ce a parcat și a ieșit din mașină. După privirea lăsată în pământ, vizibil tulburată de cele întâmplate, mama Andreei Bălan a intrat în casă. Se poate observa clar că evenimentele nefericite din viața Andreei Bălan au afectat-o și pe mama ei.

Publicat: 04 Mar. 2020, 09:41 Vedete
Pe aceeași temă