Ce diferență de vârstă este între Theo Rose și Anghel Damian. Puțini știau asta!

Publicat: 20 nov. 2023, 14:34 Autor: Alina Nistor Vedete

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai îndrăgite și solide cupluri din showbiz. Puțini, însă, sunt cei care știu ce diferență de vârstă există între ei.

Theo Rose și-a găsit liniștea în brațele lui Anghel Damian. El este regizorul și scenaristul serialului Clanul de la Pro TV, în care joacă și actuala sa iubită.Cei doi au devenit, între timp, și părinții unui băiețel, iar povestea lor de dragoste este una demnă de filme. Artista crede cu tărie că Anghel Damian este iubirea vieții sale și că și-a întâlnit sufletul pereche.

Puțini, însă, sunt cei care știu ce diferență de vârstă este între Theo Rose și tatăl copilului ei. Ei bine, pe cei doi îi despart 6 ani. Artista are 26 de ani, iar regizorul are vârsta de 32 de ani. Mulți ar spune că nu este o diferență mare și nici prea mică. Dar iubirea nu ține cont de absolut nimic! Cei doi au dovedit că sunt meniți să fie împreună.

Carmen Harra, previziune sumbră

În ciuda faptului că se iubesc și au un copil împreună, Carmen Harra nu vede cu ochi buni această relație dintre Theo Rose și Anghel Damian. Celebra prezicătoare spune că situația stă exact ca în cazul relației pe care a avut-o Andreea Bălan cu George Burcea.

Carmen Harra a mărturisit că va fi nevoie de multă înțelepciune, răbdare și muncă pentru a face această relație să funcționeze.

Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa. Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu?

La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă nu putem să le dorim decât tot binele din lume”, spunea Carmen Harra în cadrul unei emisiuni TV.

Imediat după, mama lui Theo Rose a răbufnit și a ținut să-i transmită un mesaj lui Carmen Harra: „Eu am făcut copil la 20 de ani. Copiii sănătoși se fac la vârsta aceasta. Nu după ce iei zece ani pastile. Vă rog să îi lăsați să se bucure de viață lor. Este treaba lor dacă o să le reziste relația sau nu. Și dacă ține relația și dacă nu ține este problema lor. Este urât din partea unor oameni să își dea cu părerea dacă rezistă relația lor sau nu. Este treaba lor și atât”, a spus, pentru Click!, Nina Diaconu.

SURSA FOTO: Instagram

Publicat: 20 nov. 2023, 14:34 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă